Llumar Cam Filmi

Evinizde, iş yerinizde gerekse arabanızda sizi zararlı UV ışınlardan koruyan cam filmine LLumar cam filmi denir. Bu cam filmi sayesinde yazın dayanılmaz şekilde sıcak olan arabaların serin tutulması sağlanabiliyor. Arabalara farklı bir hava katar. Şeffaftır ve güzel bir görüntüsü vardır. Arabanızın camına LLumar cam filmini doğru şekilde uygulayabilirseniz oldukça korunaklı bir araba elde edeceksiniz. LLumar boya koruyucu filmi sayesinde arabanızın çok daha uzun süre yeni gibi kalmasını da sağlayabilirsiniz. LLumar cam filmine llumarizmir.com adresinden temin edebiliyorsunuz. Resmi bayisi olan siteden kolayca alabiliyorsunuz.

Ürünün Özellikleri
llumarizmir.com adresine girerek ürünle ilgili detaylı bilgi alabilmeniz mümkündür. Bununla beraber ürün 1 rulo olarak gelir. UV koruması çok yüksektir ve ışık geçirgenliği azdır. Füme rengiyle zarif bir görüntüsü vardır. Ürünü temin ettikten sonra 7 yıl garanti sunulur. Llumar ATC serisi filmlere aynı zamanda comfort da denir. ATR ile aynı film kalınlığına sahiptir ve ATR'den farklı olarak güneşi yansıtma miktarında ki değişimdir. ATC daha fazla güneş enerjisinin araca girmesine izin verir. Sıcak havalardan ziyade soğuk havalar için daha kullanışlıdır çünkü fazla güneş enerjisi geçirdiği için araç kolay ısınır.

Llumar Cam Filmi Uygulanması
Cam filmi uygulama aparatı sayesinde kolay bir uygulama yapabilirsiniz. Verilen özel solüsyon ile cam filmi güzelce silinir. Camın temiz olduğundan emin olduktan sonra cam filmine bir sıvı sürülür ve camın ölçüsü alınır. Cam ölçüsüne göre cam filminin kenarlarına özen göstererek çok keskin olan bir araçla kesilir. Kesme işlemi tamamlanınca kesilen film camdan ayrılır ve cama özel bir sıvı püskürttükten sonra kesmiş olunan film kalıbı açılır ve cama yapıştırılır. Filmin ragle denilen küçük plastik el aletiyle yaydırılması yapılır. Altındaki sıvı iyice her yerine dağıtılır. Camın kenarına çıkan atık kısımları temizlenir.

Kullanım Alanları ve Bulabileceğiniz Yerler
LLumar ATC film serisi daha çok araçlar için tercih edilmektedir. Ancak bunun yanı sıra araç harici olarak ev, ofis ve fabrikalar içinde kullanımı mümkün oluyor. Bu kullanışlı ürünü resmi bayisi olan llumarizmir.com site adresinden alabilirsiniz.