-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Bilgisayar Teknik Uzman
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bunu yaparsanız sitenize gelen ziyaretçi zaten çıkacaktır
Bu doğru bir davranış değil ki zaten Privacy badger veyahut ghostery bu sıkıntıyı aşıyor
ben Adblocku gerçekten kabul edilebilir reklamlar yapan sitede serbest bırakıyorum
ama beni mecbur kılacak bir siteye girmem neden gireyim
size tavsiyem bunu kesinlikle yapmayın çünkü kullanıcı kaybedersiniz
bu arada site adresini alabilir miyim bakalım adblock koruması devreye girecek mi
worldww
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Benim sitemde reklam var ancak Adblock kullanıyorum.
Plain
Freelancer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Ben X tuşuna veya pencerenin çevresinde herhangi bir yere tıklayarak kapatılabilecek şekilde kullanıyorum. Reklama saygı duyan zaten sitede devre dışı bırakır. Sayfaya bakıp çıkacak olan da uğraşmadan okumaya devam edebilir.
Eğer insanlar sitenize geliyorsa tamamen engellemenizde sorun yok, açmak zorundalar ancak içeriğinize geliyorsa ve o içeriklerin alternatifleri varsa konu sahibinin belirttiği gibi ziyaretçi kaybına neden olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
özel sektör
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kesinlikle Adblock kullanıcılarını siteme almıyorum, Ne kadar çok çöp web sitesi varsa o kadar da çok çöp kullanıcı var, adblock engelleyici kullanarak kaliteli hitleri siteme alıyorum, bana faydası olmayacak insanın benim web sitemde ne işi var gitsin reklam olmayan sitelere o zaman. kendi özelim istediğimi koymakta , kullanıcıda istediğini kullanmakta özgür hiç umurumda dahi değil, Adblock kullanıcılarının %70 asya lı siz düşünün artık bu mantıktaki insanları
BHA
bhamedya.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Aşçı, Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Bu etkili bir çözümden ziyade ziyaretçi kaybınıza neden olacaktır. Bunun yerine para kazanmak istiyorsanız bireysel reklam banner'larını aktif edin ve sponsor içerik vb alanlarda para kazanmaya çalışın. Aksi takdirde gelen kullanıcıyı da bu şekilde kaybedersiniz.