lostyazilim
tr.link

Kodlab kitabları hakkında

9 Mesajlar 1.117 Okunma
acebozum
tr.link

zekaigulin zekaigulin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Bu yolun yolcusu
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad Z** K**
  • Mesajlar 362
  • Beğeniler 63 / 65
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba sevgili ustalarım az önce kodlab dan almış olduğum birkaç kitabı kurcalıyordum ve şunu fark ettim ki yazarların anlatımları biraz bana yavan geldi , amacım firmayı karalamak değil ama biraz daha anlaşılır bir dil kullansalar daha iyi olacak sanki , yıllar önce aldığım bir kitaba bakıyorum da bir kaç sayfa okuyup sonra kapatasım geldi ben kitaplardan öğrenmeyi seven birisiyim bana hangi yayın evini önerirsiniz

elektronikssl
webimgo

THEX3T4R THEX3T4R @Back-End Developer. Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek @Back-End Developer.
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad R** E**
  • Mesajlar 693
  • Beğeniler 24 / 200
  • Ticaret 1, (%100)
kodlab bir yayın evi yazar veya yazar ekibi değildir. kodlab üzerinden aldığım 4-5 adet kitabım mevcut ve hepsindende memnunum. Özellikle C++ kitabından şöyle iddali bir şeyde söyliyeyim 2004'ten Borland kitaplarıda dahil olmak üzere genel tüm C++ kitaplarını kurcaladım ve 'Yeni başlayanlar için' en iyilerden diye bilirim. Tabi dediğimiz gibi yazardan yazara değişiklik mevcut.
Diğer isteğinize geleyim Kesin ve Tek önerim Udemy :) hangi dil ve teknoloji biraz bahsederseniz daha fazla yardım edebilirim. :)
zekaigulin

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 21.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad Z** K**
  • Mesajlar 362
  • Beğeniler 63 / 65
  • Ticaret 0, (%0)
Tabi ki yayın evi onun farkındayım ama nedense bende böyle bir fikir oluştu galiba kendimce iyi yazara denk gelemedim . Kendimi php c# , asp net ve tabiki yardımcı olanaklar dan da yararlanmakta istiyorum Ajax Bootstrap vs gibi

kelebek kelebek WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Geliştirici
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 3142
  • Beğeniler 60 / 764
  • Ticaret 5, (%100)
Ben hiç bir yazılım dili için kitap tavsiye etmiyorum.
zekaigulin Lions

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 21.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad Z** K**
  • Mesajlar 362
  • Beğeniler 63 / 65
  • Ticaret 0, (%0)
Çok uzun bir süre ara verdim yaklaşık 4 yıl kadar daha bir yıl daha bakamıcam neredeyse bildiklerimin hepsini unuttum sıfırdan bir başlangıç yapmak istiyorum sızın öneriniz nedir hocam kelebek

kelebek kelebek WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Geliştirici
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 3142
  • Beğeniler 60 / 764
  • Ticaret 5, (%100)
Youtube üzerinden veya udemy üzerinden kurslara bakabilirsiniz. Zamanınız kısıtlı ise makaleler okuyabilirsiniz. Kitap tavsiye etmememin en büyük sebebi güncel olmamaları. Yazılım dillerinin bir çoğu değişkendir.
zekaigulin

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 21.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad Z** K**
  • Mesajlar 362
  • Beğeniler 63 / 65
  • Ticaret 0, (%0)
Şimdilik askıda bekleyeceğim , ilerleyen günlerde alanları ve dilleri seçeneklerine bakacağım , bulunduğum bölge çok kısıtlı olduğu için pek tiacari satış yapacağımı sanmıyorum o yüzden kendi işimde kullanacağım bu teknolojileri, php yi wordpress ile birlikte iş yerimin müşteiri takip sistemi için kullanıcam c# da twrp uyarlama ve frp Bypass ve servis programı için kullanmayı düşünüyorum şuanlık . İlerleyen zamanlarda rom indirme programı vs yaparım yada rom yedekleme , site için zamanında çok müşteri kovaladım bölgemde host parası bile fazla geliyor insanlara :)

ASametYildirim ASametYildirim Saygı, Sevgi, Anlayış. Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Bilgisayar mühendisi öğrencisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 3826
  • Beğeniler 2399 / 1874
  • Ticaret 97, (%100)
Hocam kodlab dediğiniz gibi banada biraz yavan geliyor. Tabi bu biraz konuya göre değişiyor. PHP hakkında bilgi istiyorsan A'dan Z'ye PHP kitabı, Seçkin yayıncılığa bakmanı öneririm.
zekaigulin

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 21.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad Z** K**
  • Mesajlar 362
  • Beğeniler 63 / 65
  • Ticaret 0, (%0)
o kitabı aldım gerçekten çok farklı bir anlatımı var kimsenin girmediği sanal pos işlemlerine kadar girmişti bende ki baskısında şimdi kaçıncı baskıda bilmiyorum ama iyi bir kitap
ASametYildirim

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al