-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bu yolun yolcusu
-
-
Ad Soyad
Z** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba sevgili ustalarım az önce kodlab dan almış olduğum birkaç kitabı kurcalıyordum ve şunu fark ettim ki yazarların anlatımları biraz bana yavan geldi , amacım firmayı karalamak değil ama biraz daha anlaşılır bir dil kullansalar daha iyi olacak sanki , yıllar önce aldığım bir kitaba bakıyorum da bir kaç sayfa okuyup sonra kapatasım geldi ben kitaplardan öğrenmeyi seven birisiyim bana hangi yayın evini önerirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
@Back-End Developer.
-
-
Ad Soyad
R** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
kodlab bir yayın evi yazar veya yazar ekibi değildir. kodlab üzerinden aldığım 4-5 adet kitabım mevcut ve hepsindende memnunum. Özellikle C++ kitabından şöyle iddali bir şeyde söyliyeyim 2004'ten Borland kitaplarıda dahil olmak üzere genel tüm C++ kitaplarını kurcaladım ve 'Yeni başlayanlar için' en iyilerden diye bilirim. Tabi dediğimiz gibi yazardan yazara değişiklik mevcut.
Diğer isteğinize geleyim Kesin ve Tek önerim Udemy :) hangi dil ve teknoloji biraz bahsederseniz daha fazla yardım edebilirim. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bu yolun yolcusu
-
-
Ad Soyad
Z** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tabi ki yayın evi onun farkındayım ama nedense bende böyle bir fikir oluştu galiba kendimce iyi yazara denk gelemedim . Kendimi php c# , asp net ve tabiki yardımcı olanaklar dan da yararlanmakta istiyorum Ajax Bootstrap vs gibi
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ben hiç bir yazılım dili için kitap tavsiye etmiyorum.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Youtube üzerinden veya udemy üzerinden kurslara bakabilirsiniz. Zamanınız kısıtlı ise makaleler okuyabilirsiniz. Kitap tavsiye etmememin en büyük sebebi güncel olmamaları. Yazılım dillerinin bir çoğu değişkendir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bu yolun yolcusu
-
-
Ad Soyad
Z** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şimdilik askıda bekleyeceğim , ilerleyen günlerde alanları ve dilleri seçeneklerine bakacağım , bulunduğum bölge çok kısıtlı olduğu için pek tiacari satış yapacağımı sanmıyorum o yüzden kendi işimde kullanacağım bu teknolojileri, php yi wordpress ile birlikte iş yerimin müşteiri takip sistemi için kullanıcam c# da twrp uyarlama ve frp Bypass ve servis programı için kullanmayı düşünüyorum şuanlık . İlerleyen zamanlarda rom indirme programı vs yaparım yada rom yedekleme , site için zamanında çok müşteri kovaladım bölgemde host parası bile fazla geliyor insanlara :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Hocam kodlab dediğiniz gibi banada biraz yavan geliyor. Tabi bu biraz konuya göre değişiyor. PHP hakkında bilgi istiyorsan A'dan Z'ye PHP kitabı, Seçkin yayıncılığa bakmanı öneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bu yolun yolcusu
-
-
Ad Soyad
Z** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
o kitabı aldım gerçekten çok farklı bir anlatımı var kimsenin girmediği sanal pos işlemlerine kadar girmişti bende ki baskısında şimdi kaçıncı baskıda bilmiyorum ama iyi bir kitap