-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ağ ve bilgisayar sistemleri yö
-
-
Ad Soyad
H** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben yabancı veya Turk olsun dizi izleyen biri değilim , 4 yıldır tv izlemiyorum izlersem dmax adlı güzel belgeseller yayınlayan bir kanal var onu izliyorum
1 kişi bu mesajı beğendi.
theredor
kötülerinsin sen dünya
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
türkiyede yayın yapan kanallar arasında bir tek ben dmax izliyorum. Çok güzel belgeselleri var gerçekten.
Ayrıca yabancı dizi önerisi olan var mı ya ? özelden atarsa hoş olur :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
learner
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam Türk-Yabancı dizi olması polemiğine girmek istemiyorum.
Toplum olarak yasak ilişki, suç, tecavüz, mafya, illegalite konuların işlendiği dizileri seviyoruz. Zeka ürünü bilim kurgu filmi koysan öğle kuşağında reyting alamaz. Sebebi işler güçler dizisinde anlatıldı. O vakitte örgü ören ev hanımı kitlesi yine evlilik programı, kaynım bana atladı, yeğenim beni bilmem naptı programı açar izler. Yapımcı olarak biz de entelektüel filmler çekmek istiyoruz fakat izlenmiyor para kazandırmıyor o yüzden halkın taleplerine yönelik program çekiyoruz diyor.
Örneklere gelirsek diriliş ertuğrul savaş ve şiddet dizisi olduğu için reyting alıyor. Yunus emre dizisi sofistik olduğu için reyting alamıyor. Yedi güzel adam dizisi vardı reyting alamadı niye millet şiirden çok aşk üçgeni izlemek istiyor. Yine g.o.t dizisi savaş, entrika ensest içerikli olduğu için ülkemizde talep gördü.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web developer
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Türk dizilerinde en sevdiğim behzat ç vardı.Genelde yabancı dizi izlerim yabancı dizilerde favorim breaking bad'dir.Türk dizilerinde genelde olaylar şu şekilde o onun sevgilisine o onun halasına sonra öbürü intikam almak için onun babaannesine gibi :) Gerçi yabancı dizileride izlemiyorum artık en son west world başladım onda da çıplaklık var.Eğer breaking bad gibi bir dizi bilen varsa yazsın izleyeyim.
Web sitem: yazilimsoru.com
itsover
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** D**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Televizyon izlemiyorum ki dizi izleyeyim. Çoğunun senaryosu aynı , oyuncuları farklı. Anlam içermeyen aptal aptal aşk dizilerinden ibaret çoğu.
Suskunları hatırlayanlar burada mı ?