lostyazilim
tr.link

Türk dizileri mi ?

17 Mesajlar 1.838 Okunma
acebozum
tr.link

haliluunal haliluunal Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Ağ ve bilgisayar sistemleri yö
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** Ü**
  • Mesajlar 665
  • Beğeniler 80 / 270
  • Ticaret 0, (%0)
Ben yabancı veya Turk olsun dizi izleyen biri değilim , 4 yıldır tv izlemiyorum izlersem dmax adlı güzel belgeseller yayınlayan bir kanal var onu izliyorum
birsevda

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

theredor theredor kötülerinsin sen dünya Kullanıcı
  • Üyelik 08.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 696
  • Beğeniler 238 / 238
  • Ticaret 5, (%100)
türkiyede yayın yapan kanallar arasında bir tek ben dmax izliyorum. Çok güzel belgeselleri var gerçekten.

Ayrıca yabancı dizi önerisi olan var mı ya ? özelden atarsa hoş olur :D

LiDYASIZ LiDYASIZ WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek learner
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 338
  • Beğeniler 134 / 186
  • Ticaret 4, (%100)

WmOptimize adlı üyeden alıntı

Hocam sanki yabancı diziler çok ahlaklıymış gibi konuşmuşsunuz. Dizilerimizde böyle edepsizlikler var bunların ceza alması gerektiğini düşünüyorum. Hele şu Adana ilimizi konu almış fenomen dizide resmen uyuşturucu, silah, adam öldürme gazlanıyor gibi arkaya da dayılık müziği koyuyorlar ohh.

Şimdi devlet bunlara ceza kesse bu sefer özgürlük diye bağıracak milyonlar var bende buna anlam veremiyorum.

Hee ahlak demişken yine Türk dizisi kadar ahlaklı diziler yapanda yoktur;

For example;
Diriliş Ertuğrul
Yunus Emre Aşkın Yolculuğu

Türk dizilerindeki ahlaksızlığı görüp Game of T. izleyenler bu konuda Türk dizilerine yorum yapmamalı :)

olaya tek taraflı bakıyorsun. Ben de sherlock holmes ve aşkı memnu örneği verirsem ne olacak?

WmOptimize WmOptimize Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek WebProgramlama
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** F**
  • Mesajlar 410
  • Beğeniler 151 / 174
  • Ticaret 3, (%100)
LiDYASIZ Hocam sen beni anlamadın sanırım. Ben dizilerimizi övmedim. Aralarında bizimki kadar ahlaklı dizi çıkaran yok dedim. Zaten Adana ilimizi ön planda tutan diziyi de ben örneklendirdim zaten.

Ayrıca şuranın dizileri insanları hep doğru yöne çekiyor dediğiniz bir ülke var mı ? Bu ülke Diriliş gibi Yunus Emre gibi dizi çıkarmış bu gurur bize yeterde artar. Heee hepsi mi böyle değil elbet hatta ekserisi değil. Ama bu durum onların dizilerini bizimkilerden iyi yapmaz.

Çizgi filmlerinde bile cinsel yönelimler kullanan yabancı sektörler bizim Rafadan Tayfa, Aslan ve Niloya gibi çizgi dizilerimize su bile dökemezler.

Onlardan güzel olanı alıcan, bizden güzel olanı kapıcan. Durum bu.

wmaraci
wmaraci

LiDYASIZ LiDYASIZ WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek learner
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 338
  • Beğeniler 134 / 186
  • Ticaret 4, (%100)
Hocam Türk-Yabancı dizi olması polemiğine girmek istemiyorum.

Toplum olarak yasak ilişki, suç, tecavüz, mafya, illegalite konuların işlendiği dizileri seviyoruz. Zeka ürünü bilim kurgu filmi koysan öğle kuşağında reyting alamaz. Sebebi işler güçler dizisinde anlatıldı. O vakitte örgü ören ev hanımı kitlesi yine evlilik programı, kaynım bana atladı, yeğenim beni bilmem naptı programı açar izler. Yapımcı olarak biz de entelektüel filmler çekmek istiyoruz fakat izlenmiyor para kazandırmıyor o yüzden halkın taleplerine yönelik program çekiyoruz diyor.

Örneklere gelirsek diriliş ertuğrul savaş ve şiddet dizisi olduğu için reyting alıyor. Yunus emre dizisi sofistik olduğu için reyting alamıyor. Yedi güzel adam dizisi vardı reyting alamadı niye millet şiirden çok aşk üçgeni izlemek istiyor. Yine g.o.t dizisi savaş, entrika ensest içerikli olduğu için ülkemizde talep gördü.

yazilimsoru yazilimsoru Yazilimsoru.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.03.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Web developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 437
  • Beğeniler 132 / 131
  • Ticaret 0, (%0)
Türk dizilerinde en sevdiğim behzat ç vardı.Genelde yabancı dizi izlerim yabancı dizilerde favorim breaking bad'dir.Türk dizilerinde genelde olaylar şu şekilde o onun sevgilisine o onun halasına sonra öbürü intikam almak için onun babaannesine gibi :) Gerçi yabancı dizileride izlemiyorum artık en son west world başladım onda da çıplaklık var.Eğer breaking bad gibi bir dizi bilen varsa yazsın izleyeyim.

Web sitem: yazilimsoru.com

itsover itsover Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad İ** D**
  • Mesajlar 135
  • Beğeniler 0 / 76
  • Ticaret 13, (%100)
Televizyon izlemiyorum ki dizi izleyeyim. Çoğunun senaryosu aynı , oyuncuları farklı. Anlam içermeyen aptal aptal aşk dizilerinden ibaret çoğu.

Suskunları hatırlayanlar burada mı ?

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al