-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bloggerda bulunan bir blogdan site görselimle beraber ana sayfama link almam mı daha yararlı olur, yoksa footer link şeklinde anahtar kelime üzerinden mi link almam daha doğru olur? Ek olarak bloggerda sidebarda yada footerda link vermek için bağlantı gadgeti kullanılıyor değil mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hit için görselli olanı tercih edebilirsiniz ama amacınız backlink almaksa footer daha uygun fiyatlara alınabilir uzun süreli backlink çalışmaları içinde tanıtım yazıları almanız bu ikisindende daha yararlıdır (backlink adına ve hit adına olarak incelediğimizde.) , "bağlantı listesi" gadgetini kullanarak yapabilirsiniz linkleme işlerini.
Ek bilgi : bloghocamdan 15 tl karşılığında bir aylık footer linki alabilirsiniz tavsiye ederim , tanıtım yazısı için ise kendi sitem olan safkafe.com u öneririm :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kaliteli bloglardan tanıtım yazısı alıyorum belli aralıklarla. Footer konusunda da ilk ve sadece benim siteme link çıkışı yapacak bloglardan alıyorum zararlı olmaması için. Peki bilginiz var mı bağlantı gadgeti ile mi link alınıyor bloggerda yoksa ayrı bir gadget mi kullanılıyor ? Bazı bloglarda sidebarda 6 site için düzenlenmiş link alanları görüyorum onlar özel galiba.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sidebarada eklenebilir gadget bloghocam sağ sidebara eklemiş örneğin
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
HTML gadget'ı ile kendinize göre ayarlamalar yapabilirsiniz.