-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Dijital Web Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Etik olarak kurmak yanlış olacaktır için rahat edecekse tabiki bu etik durumu tartışılır.
Full eşyalı ev sattım adam içinde ne oturuyor ne de kiraya veriyor anahtarı da bende var eve yerleşsem olur mu gibi bir şey.
Belki sağlık, maddi yada benzeri bir problem sebebi ile kapattı sonra tekrar açacak.
Ben sattığım tüm sitelerde satış gerçekleştiğinde dosyaları ve gerekli dökümanları ilettiğimde o artık onundur ve yedekleri ile birlikte silerim. Elde yedek tutmak bile etik değildir bana göre.
Yaptığımız özel yazılımlarda da aynı şekilde müşteri özel yazılım ister teslim ederiz tamam diye onay verir teslim alırsa o yazılım silinir.
Detaylar iftardan sonra 🟢
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** S**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Karakter meselesi ne desek boş, ben olsam kullanmazdım.
Rakel
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Etik tabi ki. Adam siteyi ödeyememiş veya uğraşmamış kapatmış. Arkadaş yazılar almakta yayınlamakta her türlü haklı. Bırakın bu fesatlık ları. Önemli olan süreklilik değil mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
Bence uygun değil, sen onların satışını yaptın ve şuan herhangi bir yerde kullanılmıyor diye tekrar yayına alacaksın. Belki sattığın kişi ilerde başka şekilde yayına alacak :)
Wordpress/Php/React/Laravel/Codeigniter/Woocommerce işleriniz için Pm atınız.
www.tayfunguler.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
web programlama
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
sattığınız kişiyle iletişim kurma imkanınız varsa önce onunla görüşmeniz daha doğru olur, yoksada kullanın bence sıkıntı olursa kaldırırsınız
MultiAnaliz.com