-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Arkeolog, Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Benim aklımda şu soru var. Özellikle ABD gibi bazı ülkelerde sosyal medya dışında sosyal websiteleride çok kullanılıyor. Örneğin Buzzfeed, Disqus gibi.. Şimdi ben makalelerimden bazılarını (en azından ilginç olanları, ör 22 kg vermem gibi) bu gibi mecralara taşıyarak popüler hale getirmek istiyorum. Bildiğim yer olan Disqus'da açtım ama sadece 2 kişi yorum yaptı. Buzzfeed'i ise tam anlamıyla çözemedim.
Şimdi benim demek istediğim bu tarz siteleri belirlesek ve konularımız açsak, daha sonra kendi oluşturduğumuz ingilizce isimli üyeliklerle ingilizce yorum atıp paylaşsak tutar mı acaba ? Bildiğiniz mecralar nereleridir ? Böyle birşey yapsak katılım olur mu ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Arkeolog, Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Maşallah hocam parayla mı paylaşım yapıyorsunuz :) ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Evet hocam genelde yabancı websitelerine reklam ve backlink yapıyorum. Yurtdışından direkt reklam alıyorum. Ürün satışı yapıp komisyon alıyorum. Ürün tanıtıyorum vs..
Ama hesaplar para ile kasılamayacak kadar çok. Sevdiğimden yapıyorum bu işi :) dünyanında herhangi bir bölgesindeki bir kitleye ulaşıp o kitleyi net bir şekilde edinip interaktif iletişime girmeyi seviyorum