Vtcam
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
Günlük 8-10 makale ancak yazılır. 2000-2500 tl maaş en az çalıştığım şirketlerden biliyorum
BHA
bhamedya.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Aşçı, Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Bunun ederi asgari ücret değildir. Sabahtan akşama kadar hiç kalkmadan makale yazacak adam bulman zor iş hocam. Makina mı bu adam günde bana kalırsa maksimum 15 makale yazar bir insan ki onu yazarken de geberir sanırım. Ayrıca bir odaya mahkum edip bütün gün bir odada makale yazan adam maksimum 1 hafta yazar. Oda duvarları üzerine gelir. Şahsen ben bilgisayarımı alıp bazen sahilde bazen ise Starbucks'ta oturup rahat rahat yazıyorum. Bu sebeple meblağ bu kadar düşük olmamalı aradığınız adam büyük sabra sahip ve başarılı bu işi severek yapan bir kişi olmalı.
2 kişi bu mesajı beğendi.
msa52
Web Tasarım Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Tasarım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Olması gereken minimum 2000 ama piyasada asgari ücretle iş arayıp, iş bulamayan, bulanların da asgari ücretle memnuniyetle çalıştığı kişiler var.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-Bura komple benim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
SEO, İnternet, Yazılım, Tasarı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
2000 TL en az.
Yeşil SEO İnternet Hizmetleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Lions Makale sayısını 700 gibi bi rakamda tutmadım farkındaysanız, özgün kaliteli 350 kelimelik bir makaleden bahsediyorum. Ben size fiyatlandırmayı sordum ama onu yanıtlamamışsınız. Kusura bakmayın belirtmeyi unutmışum.
GELİRLİ SİTELERİNİZİ SATIN ALIYORUM. PM ATABİLİRSİNİZ.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
2500 TL en az. Asgari ücret diyenler emeğin e sinden anlayanlardır.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
devrimedia görüşleriniz için teşekkür ederim :)
umutali kimse makine değilden kastınız nedir? Bu çalışma şartlarında çalışan bir çok içerik yazarı var. Görüşleriniz için teşekkürler.
Vtcam hocam 350 kelimelik bir çok makale çıkar. Onun dışında 8-10 makaleyi ben freelancer olarak bu işi yapanlardan sipariş etsem daha uyguna gelmiş olur. Görüşleriniz için teşekkür ederim. :)
BerkinAKTAŞ kesinlikle katılıyorum hocam zaten bir insan iş ortamında rahat olmazsa çalışmanın da çalıştırmanın da bir amacı yok. Çalışmaya teşvik ettirecek onun işlerini kolaylaştırmaya yönelik çalışmalar yapılması gerek. Aslında bakarsanız gerçekten bu işi "yazar" niteliği ile yapmak bir nevi sabır ve azim özelliklerini taşımayı gösteriyor.
msa52 evet hocam, maalesef...
@[staticiation](userid:19321) teşekkürler hocam.
@[Backlinkcigeldi](userid:78558) hocam aslında bakarsanız hakettiği o ama 500 TL gibi inişler veyahutta çıkışlarda olabilir maaşta. Çünkü işveren olmak da şu devirde zor. O nedenle meslek ne olursa olsun işçilerinde işletmeyi biraz idare etmeleri gerekiyor. Bu da ekipteki yazarın veya diğer arkadaşların lideri sevmesinden işini sevmesinden iş ortamını beğenmesinden mümkün olur. Yoksa kimse böyle bir ortamda çalışmak istemez. Görüşleriniz için teşekkürler. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
BerkinAKTAŞ hocam sadece olası plan hazırlıyorum, ben bir kuruluş kurmak istiyorum. Bu kuruluş tabii bir ofis içerisinde olacak. Bu ofisin aylık bana maaliyetini hesaplıyorum. Ortalama bir analiz yapıyorum.
Tabikide sigorta, yol ve yemekte bizim tarafımızdan karşılanacak. Piyasadaki ortalama maaşlarını merak ettiğim için bu konuyu açtım. Herkese hakkını vermek zorundayız.
Aykut
Yaşa Mustafa Kemal Paşa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Makale ve kelime sayısına göre değişkenlik gösteren bir durum bu. Ayrıca 10 saat yazıyor olsanız bile, bu 10 saat içerisinde sürekli yazmanız mümkün değil. İnsanın başı dönüyor (kendimden biliyorum :)). O yüzden makale yazarak ayda 2.500 TL kazanan bir arkadaş olduğunu sanmam.
2 kişi bu mesajı beğendi.