-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci (CENG)
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
66, (%94)
Guzel fikir ama buna uyacak kisiyi bulmak cok zor. Diyelim grupta 100 kisi var ilk kisi diger 99 site icin google plus, twitter, reddit, plurk vs. paylasimi yapacak ki sadece 1 tane yapsa bile toplamda 99 facebook, 99 twitter, 99 reddit paylasimi yapacak ve bu da saatlerini alacak alacak. Ornegin redditte her 10dakikada bir imleme yapilabiliyor. Tabii bir de bu paylasimlari tek tek raporlamasi var. Bence bunun 20kisilik grubunu kurmak bile zor olur.
Edit: ama bir yazilim olsa herkes o siteye girip otomatik olarak imleme yapsa daha az zaman alacagindan ise yarayabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Freelancer SEO
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Sosyal Medyadan Alınan linkler oldukça faydalıdır. Hem Ziyaretçi çeker hemde indexlenme hızı artar ama backlink olarak yansımaz. Çoğu kendi kısaltma linklerini kullanır Örneğin twitter t.co yu kullanarak sitenizi yönlendirir. Facebook ta öyle
Böyle bir proje düşünülüyorsa en iyi sosyal medya google plus Etkisi oldukça iyidir sizi uçurmaz ama fayda sağlar.
Saygılarımla.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** U**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Ben bu konuda bir proje yapmayı düşünüyorum kredili bir sistem kimin ne yaptığı belli olur diye ama ince düşünmek gerek
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
D** E**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Hocam arkadaş baya iyi bir sistem yapmış haftaya yayinda olacak diyor maddi destek arıyormuş ben alan adını alacağım
Ariyor55
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Özel Güvenlik
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aslında böyle bir çalışma olabilir Arkadaşlar ben niye sonuçları da çok güzel olur neden olmasın ki doğal yollardan Herkes hak ettiği şekilde muhteşem bence denemeye değer