-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Değerli dostlar hepinize merhaba,
***.Net'e bir müşterimiz sayesinde davetiye kodu gönderilerek üye olduk. Aynı Wm aracın'da olduğu gibi seo paketleri satmak için konu açtık ve birkaç saat sonra ban yediğimizi öğrendik. Aynen şöyle yazıyordu;
--
Aşağıdaki sebep´ten dolayı yasaklandınız:
Kalepanel multi üyelik.
Yasaklandığınız süre: henüz yok
--
Yani daha ban sebebini anlamadan özür maili gönderdik fakat hala geri dönüş yapılmadı. Dünden beri 3 kez e-mail gönderdik. Ban sebebimiz ne olabilir arkadaşlar?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Orada ki birisiyle aynı kişi olduğunuzu düşünmüşler. Geçmiş olsun. O forumdan saçma sapan birşey duymadığımız gün kalmadı. Ben de üye olmak istiyordum ama gerek yok gibi görünüyor artık.
oBen
Kelimelerin Gücü Adına..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tekniker
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Kalepanel nickli üyemi size davetiye göndermişti peki?
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Multi üyelik yazmışlar. Yani bir den fazla hesap açtığınızı söylüyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Hepinizin yorumu için öncelikle teşekkür ederim fakat herhangi bir şekilde birden fazla üye açmam mümkün değil zaten zor bela bir müşterimizin davetyesiyle üye olduk. Davetiye ile üye olmadan önce bir kaç kez üye olmaya çalıştık fakat onlarda da kabul edilmedik.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Ben baya tüm tecrübelerimi yaptığım işleri kaç yıldır sektörde olduğumu anlatan bi makale yazdım başvuru metnine 2 gün sonra kabul edildim ve sorunsuz kullanıyorum formu. Size de tavsiyem benim gibi detaylıca yaptığınız işi tecrübelerinizi anlatan bi makale hazırlayıp gönderin ve sonuna bu yaşadığınız olayı belirtin.
sefacandemir.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Hocam bence tek sorun sektörde tekel olmaları. Birde wm aracı var tabi ki ama ticaret konusunda *** kadar etkili olmadığını herkes biliyor. Dolayısıyla eğer bir sektörde rekabet yok ise tekel olan firma başına buyruk rahatlıkla davranabilir. Bizimle hiçbir ilgisi olmayan saçma sapan bir nedenden ötürü bu şekilde suçlanıp, üyeliğimize ban atarak ticaretimizi engellemek bu kadar basit olmamalı.