-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
TBB BİLİŞİM HUKUKU DANIŞMANI
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
arkadaşlar hp dl380 g5 server getirdim windows server 2012 kurdum plesk panel yükledim webhosting olarak kendi sitelerimi yayınlayacağım ama birtürlü ne modemin ipsini nede yönlendirmesini yapamadım kendi dnslerimi kullanmak istiyorum isimtescilde bulanan domaini ana domain yapıyorum ama yine xxxx.org:8443 yerine plesk panele localhost:8443 olarak kullanabiliyorum şunu allah rızası için bir delikanlı babayiğit yokmu bana yardım edebilecek hostingçiler anlattılarımı bilirler zaten teamviewer ile bi yardımcı olsanız çok sevincem 3 gündür uğraşıyorum
modem arayüzü açık
plesk panel açık
server üzerinden yazıyorum server açık
ip adresimi biliyorum bağlanan yardımcı olacak arkadaşın hepsi önünde olacak belki 5 dakikasını alacak ama ben daha önce kurmadığım için acemisiyim
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
allah kolaylık versin hocam bende ilerde kurmayı düşünüyorum
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Evde server barındırmaya çalışmanızı hiç tavsiye etmem. Soğutma ve eletirik giderlerinin yanında internet hızınız oldukça büyük sorun olacaktır. Tam bir bilgim yok fakat bildiğim kadarıyla anlatayım;
Öncelikle internet sağlayıcınızla konuşup statik ip yani sabit bir ip adresi almanız gerekli. Şuanki ücretleri bilmiyorum fakat aylık 15/20 tl civarı olmaslı. Sonrasında modemizin üzerinden port açmanız gerekli. Bunun için modem modelini internetten arayıp bulabilirsiniz. Cloudflare gibi bir servis kullanıp dnslerinizi ona yönlendirin. Sonrasında ip adresinize yönlendirme yapabilirsiniz.
Tekrardan belirtiyorum bu çok çok kötü bir karar olacaktır.
2 kişi bu mesajı beğendi.
ONE
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web hizmetleri - SEO
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
11, (%82)
Hocam host kurulumu konusunda uzman değilim ancak evinizin internet hızını merak ettim. Yeterli hızı sağlayabilecek misiniz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
arkadaşlar barınan siteler zaten dandik günlük hitleri bile yok internet hızıda bence çok önemli değil static ip'yede gerek yok benim modemim kapanmaz ups var
sinusbot
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
neden böyle birşeye giriştiniz hitsiz sitelere bedava hostingledede barındırablirdiniz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
ben gerçekten anlam veremiyorum bu kadar şirketde server odası varken ecza depoları örnek olarak isim vermeyeyim 1000 bilgisayarın paket programını idare edebiliyorken 3 tane server benim evde 5-10 tane wordpress barındamıyacağımımı zannediyorsunuz soğutma diyorsun makinenin üzerinde 12 fan var powerlerda ikişer tane ben neyi soğutayım daha muhalefet olmayı bırakın millet evinde oyun serveri kuruyor yardım için açtım konuyu tartışmak için değil evinde sunucu kurup elektriğini interneteni kullanıpda test eden tecrübe eden varsa gelsin yazsın kulakdan dolma şeylerle iddaada bulunmayınız. Büroda 10 server var adam yıllık reselleri 60 tl ye veriyor demekki maliyeti sizin dediğiniz gibi değil
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Eski Hosting provider :)
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Öncelikle ip adresiniz belli ise domain aldığınız firmada a kaydı verin veya DNS servisi kullanıyorsanız oradan verin (cloudflare dns gibi)
örneğin host.domain.com = 199.199.2.2 olarak a kaydını girin.
ardından ilgili host.domain.com:8880 olarak deneyin.
Çok zor birşey değil evde sunucu barındırmak sizin durumdaki biri için. merkezi biryerde kalıyorsanız Radore'dan daha az elektrik kesintisi yaşarsınız dolayısıyla sorun yaşamazsınız :D
2 kişi bu mesajı beğendi.
Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...