-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
TBB BİLİŞİM HUKUKU DANIŞMANI
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
adamsın adam kardeşim izmirde yaşıyorum 1 yıldır kesilmedi elektriğim kendi ipmi kullanmaya çalışıyorum anlatamıyorum adamlar ille statik ip kullanacakmışım modemim kapanıp açılsa bile yeni ipyi girerim bu kadar zormu bu anlatamıyorum çok teşekkür ederim halimden anlayan biri çıktı ellerine sağlık
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
yalvarıyorum ücretsiz ssli cpanele kurmuyorlar biz ücretli satıyoruz diyorlar (let's encrypt free ssl) ücretsiz değilmi pleskde de ücretsiz cpaneldede bıktım artık bıktım kendi elektiğime 500 vermem gerekse bile kendi sunucumu yönetcem abi
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
arkadaşlar bendeki server'ın 1 harddislkini bile kullanmadığım halde 350-400 e kiralıyor radore ben bunun masrafını kaldırırım hertürlü
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web kazanç
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İnternet hızınız ne kadar acaba download upload.
Ctrl+C
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web kazanç
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sizi kızdırmak için yazmadım hocam.Bende düşünüyorum upload hızınızı merak ettim sadece.
Ctrl+C
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Eski Hosting provider :)
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bilisimhukuku Evde sunucu barındırmak zor değil arkadaşların söylemek istediği trafik artınca ne yapacağınız sanırım.
Evdeki internetinizin download hızı değil upload hızıdır sizin siteniz için gerekli olan şey.
Datacenter'ların internet paketleri bizim normal evde kullandığımız paketler değil özel hat çekiyorlar ve 4-5 haneli ödemeler yapıyorlar :)
En basit olarak Türk ******* ücret listesine bakabilirsiniz buradan:
https://bireysel.turk*******.com.tr/evde-internet/web/internet/sayfalar/tum-tarifeler.aspxÖzetlemek gerekirse işinizi görür ancak fazla birşey beklemeyin ;)
Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...