Karatius
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
X Faktör
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Mecliste pkk lilar fetoculer bitti de haberimiz mi yok? wmaraci.com forumunda boyle bir konu acar oldunuz. Siber e ilk once, internette kayitli olan pkk li ve fetoculerin video makaleri var detayli sekilde ihbar edebilirsiniz.
Not= ne fetocu ne de pkk li birinin alenen forumda bir konu acamaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
Devlet Memuru
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Karatius benim böyle bir konu açmam seni niye rahatsız etti acaba? açtığım konuların tamamı kurallara uygun bir sorun varsa rapor edebilirsin. Meclistekilere gelince siyasi yorumlardan uzağım varsa şikayetin ihbar edersin.
Siber suçlarla alakalı yaşadığınız problemleri PM atabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
Devlet Memuru
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Meclis konusu beni rahatımı bozmadı tam tersine kim olduğu önemsiz soruşturmaları yürütmektir bizim görevimiz yeter ki soruşturma savcılık tarafından başlatılsın. Meclisle alakası yok ben siyasi yorum yapmıyorum. Forumda FETÖ ve PKK'lı avına çıkmadım okumadan anlamadan yorum yapıldığı için yada amaç saldırmak olduğu için konu önemsiz sanırım.
Forumda A isminde bir üye vardır B ismindeki üye A kişisinin Twitter'dan alalen herhangi bie suç örgütünü savunduğuna şahit olur ancak şikayetten çekinir işte bende burada dedim ki çekinme bana söyle forumun asayişini sağlayacak haddi kendimde bulmam o kadar yönetici varken amaç forum ötesi umarım anlatabilmişimdir.
Siber suçlarla alakalı yaşadığınız problemleri PM atabilirsiniz.