lostyazilim
tr.link

PKK ve FETÖ'ye Destek Veren Atatürk'e Hakaret Eden Sosyal Hesaplar

24 Mesajlar 2.651 Okunma
lstbozum
tr.link

Karatius Karatius Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek X Faktör
  • Konum Rize
  • Ad Soyad Y** Ş**
  • Mesajlar 354
  • Beğeniler 60 / 69
  • Ticaret 46, (%100)
Mecliste pkk lilar fetoculer bitti de haberimiz mi yok? wmaraci.com forumunda boyle bir konu acar oldunuz. Siber e ilk once, internette kayitli olan pkk li ve fetoculerin video makaleri var detayli sekilde ihbar edebilirsiniz.

Not= ne fetocu ne de pkk li birinin alenen forumda bir konu acamaz.

wmaraci
reklam

EmineT EmineT WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2018
  • Yaş/Cinsiyet 34 / K
  • Meslek Devlet Memuru
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 431
  • Beğeniler 196 / 210
  • Ticaret 2, (%100)
Karatius benim böyle bir konu açmam seni niye rahatsız etti acaba? açtığım konuların tamamı kurallara uygun bir sorun varsa rapor edebilirsin. Meclistekilere gelince siyasi yorumlardan uzağım varsa şikayetin ihbar edersin.

Siber suçlarla alakalı yaşadığınız problemleri PM atabilirsiniz.

Karatius Karatius Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek X Faktör
  • Konum Rize
  • Ad Soyad Y** Ş**
  • Mesajlar 354
  • Beğeniler 60 / 69
  • Ticaret 46, (%100)
EmineT ben rahatsiz degilim ozellikle bu konularda. fakat senin meclis konusu acilinca rahatin bozuldu sanirim.. Mesele meclise gelince siyasetten uzaksiniz.. fakat forumda feto pkk li avina cikarsiniz.. bi basvuruda siz yapinda bimere meclistekilerle ilgili icimiz rahatlasin... hadi gazan mubarek olaa.

EmineT EmineT WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2018
  • Yaş/Cinsiyet 34 / K
  • Meslek Devlet Memuru
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 431
  • Beğeniler 196 / 210
  • Ticaret 2, (%100)
Meclis konusu beni rahatımı bozmadı tam tersine kim olduğu önemsiz soruşturmaları yürütmektir bizim görevimiz yeter ki soruşturma savcılık tarafından başlatılsın. Meclisle alakası yok ben siyasi yorum yapmıyorum. Forumda FETÖ ve PKK'lı avına çıkmadım okumadan anlamadan yorum yapıldığı için yada amaç saldırmak olduğu için konu önemsiz sanırım.

Forumda A isminde bir üye vardır B ismindeki üye A kişisinin Twitter'dan alalen herhangi bie suç örgütünü savunduğuna şahit olur ancak şikayetten çekinir işte bende burada dedim ki çekinme bana söyle forumun asayişini sağlayacak haddi kendimde bulmam o kadar yönetici varken amaç forum ötesi umarım anlatabilmişimdir.

Siber suçlarla alakalı yaşadığınız problemleri PM atabilirsiniz.
wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al