-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
MrChee adlı üyeden alıntı
Arkadaş burda demiş ki; bir sürü hazır logoya baktım ama yapraklısı daha güzeldi :D
Şakamısın sen kardeşim ? İnsanların emeğini çalıp , kendin yapmış gibi sunuyorsun.
Sorana söylemen hiç bir şeyi değiştirmez, direk konuya alıntı yazman gerekirdi.
"0 dan ben çizdim tasarladım diye bir açıklama yapmadım zaten" Demişsin. O Zaman alıntı yazmak zorundasın. Senin gibilere hırsız diyorlar.
Katılıyorum size.
İnternette bulunan logoları hiçbir değişiklik yapmadan logo yaptım diye gezinen binlerce grafiker var madem alıyorsunuz internetten renklerini değiştirin, harfleri boyayın, ekleme yapın, çıkarma yapın ki internette bulduğunu logo size özgü olabilsin. sizde bu durumdan ilham almış olursunuz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
grafikaraci.com - Tasarımın Kolay Yolu
tozlukalem.com - Tarihin Tozlu Rafları
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
designerkan adlı üyeden alıntı
Sezer Okçu Emek verip, arayıp, bulup mesleğimize hakaret eden bu arkadaşları çıkardığın için teşekkür ederim. Yazıyı yazmış adam nasıl olmuş diyor. Dalga geçer gibi. Yazık bizim mesleğe ne hale geldi...
Hocam, bu tip insanlar olduğu sürece senin, benim ve bizim gibi grafik tasarım işi ile uğraşan insanlar hep dibi görecektir bunu unutma :)
Bu şekilde yapan insana da karşı değilim ama başkasının yaptığı tasarımı iki yazı ekleyip tasarımı ben yaptım edasıyla sunmak bu değil grafik tasarım, baştayken logo alıntı denilseydi, ben bu düşüncelerimi aktarmazdım logoya değil yaptığı mizanpaja yorum yapardım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
grafikaraci.com - Tasarımın Kolay Yolu
tozlukalem.com - Tarihin Tozlu Rafları