-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bu arkadaşlar işlerine gelince cevap yazarlar.
Panelleri çalışmaz günlerce sonra kalkıp panelde sorun yok derler.
1gün bile aksaklık olmaz derler fakat hergün aksaklık yaşanır.
Arkadaşlar aklı olan bunlarla çalışmasın bunların hak hukuk derdi yok işleri güçleri milletten para koparıp cevap vermemektir.
Whatsapptan 14gündür dönüş yapmayan, bayilik süresi bitincede parayı öde güncelleyenlim diyen tiplerdir bunlar. Haram zıkkım olsun ALLAH büyük hepsinin acısı cıksın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ilımlıda yaklaşsak malesef karşı taraf haksızlığını kabul etmemektedir. Benim buradaki hatam sinirle argo kelimeler kullanmaktır. Bunun için kendisinden özür diliyorum kabul ederse.
Onun dışında sitelerine 3gün ulaşılmamış, hergün problemler yaşanmıştır. Haklıymış gibi üste çıkma çabasında olan bu zihniyete ne desek boştur. Elimizden gelen birşey yok bu dünya sizin olsun Ahirette görüşeceğiz kim haklı kim haksız. Kolay gelsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci/serbest meslek
-
-
Ad Soyad
H** H**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba panelden takipçi satın aldım ama dünden beri başlamadı yardımcı olurmusun
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaş sıkıntı oldugunda hep böyle cevap veriyor. Sıkıntı yok vs. Yahu sistemin çalışsa millet niye şikayet etsin? Artık moderatörlerin şu adamı yollamaları lazım. Sıkıntılı olan arkadaşlar report etsin konusunu.