lostyazilim
tr.link

Hostingin mail servisine nasıl girebilirim

5 Mesajlar 561 Okunma
acebozum
tr.link

fRee fRee Be fRee Kullanıcı
  • Üyelik 09.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 223
  • Beğeniler 44 / 24
  • Ticaret 3, (%100)
merhaba arkadaşlar, hosting değişikliği yaptım mail servisi de eski hostingde kaldı yani şöyle gelen mailler bilgiler eski hostingin mail servisinde kaldı şimdi de tahminim domain yönlendiği için eski hostingin mail servisine giriş yapamıyorum? Eski hostingin mail servisine nasıl giriş yapabilirim bilgileri almak için?

wmaraci
reklam

brskzlky brskzlky WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.04.2018
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Bilişim
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 44
  • Beğeniler 1 / 7
  • Ticaret 2, (%100)
Merhaba, eski hosting firmanızın müşteri paneline girdikten sonra ilgili hizmeti açıp sonra varsa webmail e gidin i tıklayarak ulaşabilirsiniz. Çünkü müşteri panelinden yapılan yönlendirmeler genelde sizin domaininiz üzerinden değil de sunucu adresi üzerinden yapılıyor.

• Üyelik 09.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 223
  • Beğeniler 44 / 24
  • Ticaret 3, (%100)
Peki bu eski mail servise girip topluca bilgileri indirip yeni hostinge aktarabilme şansım var mı nasıl oluyor bu?

brskzlky adlı üyeden alıntı

Merhaba, eski hosting firmanızın müşteri paneline girdikten sonra ilgili hizmeti açıp sonra varsa webmail e gidin i tıklayarak ulaşabilirsiniz. Çünkü müşteri panelinden yapılan yönlendirmeler genelde sizin domaininiz üzerinden değil de sunucu adresi üzerinden yapılıyor.

brskzlky brskzlky WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.04.2018
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Bilişim
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 44
  • Beğeniler 1 / 7
  • Ticaret 2, (%100)
Net bir bilgi veremeyeceğim bu konuda ama hosting değiştirirken full bakup alıp hosting firmasına verdiğinizde ve siteyi backup ile onlar eklediğinde tüm mailler vs olduğu gibi yeni hosting geçiyor. cpanel de sadece mailleri komple alıp yükleyebileceğiniz bir yer olup olmadığını bilmiyorum.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 09.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 223
  • Beğeniler 44 / 24
  • Ticaret 3, (%100)
hmmm tahminim illaki vardır ya sadece cpanelden mailleri yedek alıp tekrar yükleyebileceğimiz umarım bulurum araştırıyorum da bilen gören duyan arkadaşlar denk gelirse yardımcı olursa sevinirim

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al