fRee
Be fRee
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
merhaba arkadaşlar, hosting değişikliği yaptım mail servisi de eski hostingde kaldı yani şöyle gelen mailler bilgiler eski hostingin mail servisinde kaldı şimdi de tahminim domain yönlendiği için eski hostingin mail servisine giriş yapamıyorum? Eski hostingin mail servisine nasıl giriş yapabilirim bilgileri almak için?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba, eski hosting firmanızın müşteri paneline girdikten sonra ilgili hizmeti açıp sonra varsa webmail e gidin i tıklayarak ulaşabilirsiniz. Çünkü müşteri panelinden yapılan yönlendirmeler genelde sizin domaininiz üzerinden değil de sunucu adresi üzerinden yapılıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Net bir bilgi veremeyeceğim bu konuda ama hosting değiştirirken full bakup alıp hosting firmasına verdiğinizde ve siteyi backup ile onlar eklediğinde tüm mailler vs olduğu gibi yeni hosting geçiyor. cpanel de sadece mailleri komple alıp yükleyebileceğiniz bir yer olup olmadığını bilmiyorum.
fRee
Be fRee
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
hmmm tahminim illaki vardır ya sadece cpanelden mailleri yedek alıp tekrar yükleyebileceğimiz umarım bulurum araştırıyorum da bilen gören duyan arkadaşlar denk gelirse yardımcı olursa sevinirim