aficture
aficture.blogspot.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar uzun süredir twitch üzerinden yayın yapmayı düşünüyorum ki bunun için de ekipmanlar dizmeye başladım kendi çapımda ama korkum şu ki harcadığım paraların ve verdiğim emeklerin karşılığını alamamak. Yetecek derecede bir bilgisayara sahip değilim o yüzden bilgisayar da alacağım işimi görecek düzeyde eh malum dolar da baya bir fırladı.. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşların fikirlerini bekliyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Kıssa sürede kendini amorti etmeyecektir. Çok fazla harca yapmanızı tavsiye etmem. Bence çok fazla harcama yapma zamanla gerektiği kadar harcama yaparsın. Özgün içerikler ürütmeniz ekipmanınızdan daha önemlidir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
aficture
aficture.blogspot.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kısa sürede harcamalarımı karşılayacak bir gelir beklemiyordum elbette. Teşekkür ederim :)
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
O platform çoğunlukla oyuncularındır. Yayın yapacağınız oyuna göre değişecektir, orada bir ayda 5-6 binlik sistem parasını çıkartanda var bir çay parasını çıkartanda var. Oyuncuların sizi izlemesi için onlara bir şey katmanız lazım, öğretmeniz lazım hepsinden önemlisi keyifli ve iyi bir oyunculuk yapmanız lazım. Bir de dediğim gibi oyun seçimini iyi yapın para harcanılan ve kitlesi büyük olan oyunları seçmeniz iyi olacaktır. Bir twitch izleyicisi olarak görüşlerim bunlar. Fakat yayıncı olarak hiç bir deneyimim yok.
Ayrıca yayın sonrası, yayınlarınızı youtube da paylaşarak gelirinizi daha da artırabilirsiniz.
Fenty
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam aman bulaşma şu yayın video işlerine kendine güzel bir kariyer yap. Gerek yok şebekliğe falan. "Benim Fikrim"