-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
bilgisayarcı
-
-
Ad Soyad
T** C**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
beklemedeyim hocam hemen yapmıycam suan herşey sıkıntı sadece fikir almak istiyorum .
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende giyim mağazası açmak istiyodum instagram ve internet sitesi satışı yaparım diye planlıyodum ama durumlar korkutuyo beni paranın ederi yok neredeyse 40-50 bin tl bi anda eriyip gidicek ama elde avuçta bişey kalmayacak diye korkuyorum açıkcası
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bilgisayar & Telefon sarf malzemeleri satan ufak bir işletme açabilirsin diye düşünüyorum. Teknik servis hizmeti veren dürüst birkaç mekanla anlaşırsan, gelen tamir işlerini yönlendirir ekstra komisyon elde edersin.. Fatura ödeme falan derken masraflarının tamamını karşılayan bir esnaf olmuş olursun :) Yanına firma rehberi sitesi açar komşu esnaflardan gelir etmeye başlarsın ve boşta kalan zamanlarında seo , web tasarım hizmetlerini de sunabilirsin.
Metaren.NET.TR
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
her yol adsense çıkıyor dedin mi olay bitiyor hocam.kendini kısıtlamışsın kafadan.
otomotiv asla batmayacak iki sektörden birisidir haberin olsun diger sektör inşaattır konsinye ticaret diye bir olay var sıfır sermaye yada kısıtlı stok ile satış yapılabilir araştırma ve yenilik şart zaten yenilik yoksa başarıda olmuyor maakesef.
zincir satış modeli ile yapabilirsen siteler ile beslersen 2 3 sene sonra en kötü 5 milyon tl sermayeli bir şirketin bile olabilir. çünkü sektörün alt yapı kısmına hitap ediyor ve tecrübelisin gördüğüm kadarıyla
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
otomobil yedek parça ve çıkma yedek parça olayını düşün hocam dahası seona güveniyorsan 1 tane oto çekici al paraya para demezsin. günde 10 tane iş kapsan temiz 1500 tl lik iş demek oluyor araçları çoğalt gör bak nasıl işin rengi değişiyor :)
seona güveniyorsan girişelim
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Kurucu
-
-
Ad Soyad
S** K**