-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Jr. Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Günlerdir kafamda deli sorular ile bu döviz saldırısını nasıl durdururuz diye düşünüyordum. En sonunda dış güçleri mahvedecek bir fikir geldi aklıma hemen anlatıyorum.
Şimdi döviz neden artar ?
Ülkeye döviz girişi olmaz,piyasada döviz azalır. Azalan şey değerli olur.
Şimdi hazırlanın ve pztesi için talimatımı bekleyin. Bu mesajımı yayabildiğiniz kadar yayın şimdi taktigi açıklıyorum;
TL yakıyoruz. Ne kadar tl varsa yakacağız tl si olan gitsin dolara euroya çevirsin hemen. Piyasadaki türk lirasının miktarını azaltıp, piyasaya dolar-euro pompalayacağız. 1 Liranın değeri 10 dolar seviyesine çıkana kadar bu taktikle mücadele edeceğiz.
bu taktik tutmaz ise B planım hazır. Merak ediyorsaniz kendinizi belli edin onuda açıklayayım
Edit; Ben paraların üzerindeki Atatürk resmini olayın heyecanından unuttum. Yakma plani iptal diğer planı anlatıcam çayınızı koyun gelin bekliyorum.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
hahahaha ilahi hocam
www.tarcinmedya.com - Profesyonel Web Tasarım, Grafik Tasarım ve Sosyal Medya Pazarlama
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Egitimci yazar
-
-
Ad Soyad
Y** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İtina ile TL leriniz seoya uygun yakılır, kargo ücreti benden yollayın paracıkları
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
D** E**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Dini usullere uygun yakılır pm
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Bana verin ben yakarım :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Yakacak param yok benim için 10tl 100tl :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Student
-
-
Ad Soyad
D** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Çeviri işlemini merkez bankası rezervlerinden yaparız ülkeye başka türlü döviz girmezse merkez bankası sadece TL basabilir biz tüm parayı dövize çevirirsek merkez bankasının dış borçlarını ödeyecek rezervi kalmaz bu durumda daha fazla dış borca gider bu durumda cari açık dış ticaret açığı yanı sıra enflasyona neden olacaktır sonuç olarak da işsizliğe neden olacağı için enflasyon + işsizlik = stagflasyonu oluşturacaktır. Yani kendi içimizde bir döngü halinde işsizlik çoğalacak ama üretici bazı şeyleri karşılayamadığı için fiyatları yükseltecek
Mfa95
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Amerikaya boyun eğip, efendim sizin karşınızda biz kimiz ki(!) deyip papazı verirsek dolar düşer. Birçok açıklama var papazı vermediniz sizi bitiricez diyor adamlar. Dün trump Türkiye'den gelen mallara iki kat vergi koyduk aramız iyi değil! Yazmış twetter'da ondan sonra birden fırladı zaten saatine bakarsanız anlarsınız