ONE
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web hizmetleri - SEO
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
11, (%82)
Kardeşim şampuan veya ilaç tavsiye edemem kimsede etmemeli çünkü herkesin dermatolojik yapısı farklıdır. Ancak bir tavsiyem var bunu kafana takma. Takarsan önüne geçemezsin hızlandırırsın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Senior Email Marketing Special
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Aynı sorun bende de vardı zeytin yağlı yeşil sabunlar var onlardan kullanıyorum dökülme bitti diyebilirim
Zaten saçları döken şampuan eski insanların saçları dökülmüyor sebebi ise şampuan kullanmamaları.
WebMakale
Sosyal Bilgiler Öğretmeni
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Sosyal Bilgiler Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
Ü** Ö**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Youtube de Aras Barlas diye biri var. Videolarını baya izledim. Bu konularla alakalı güzel tespitleri ve önerileri var hocam izlemenizi tavsiye ederim.
sosyal hocam | Sosyal Bilgiler Platformu
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
Senarist/yazar/icerik editoru
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Bahar aylarında uzum yaprakları çıkmaya başladığında ucunda sürgün verir ışkın denir. Işkınlarin ucunu verev kestiğinizde içinden su akar. Bu suyu ucuna şişe bağlayarak dolmasını sağlayın. Su ile bahar ayları boyunca düzenli olarak saçlarınıza sürün. Saçlarınızı gürleşir. Ayrıca bakım ile de saç köklerinizi guclendirebilirsiniz. Özellikle saç derinize badem yağı ve zeytinyağı ikilisi çok iyi gelecektir. Soda, badem yağı, zeytinyağı üçlüsünü ya da keçiboynuzu suyu, badem yağı , çörekotu yağı ( veya zeytinyağı) üçlüsünü kullanabilirsiniz. Bakimda devamlılık esastır. Üç bes ay boyunca haftada en az bir kez bu bakımı uygularsaniz saçlarınız güçlenecektir. Saç dökülmesi konusunda vitaminlerinizi de olcturmenizi öneririm demir ve b vitamini eksikliği saç dökülmesi yapıyor.
umayya40@gmail.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
hocam benimde saçımda dökülmeler başladı yaklaşık 3 senedir falan baya gitti diyebilirim önler :D kel değilim ama yanlar açıldı. Ben head shoulders şampuan alıyorum birde çam terebentin yağı ve sampuanın içine 3/1 ni ekliyorum çalkalıyorum ve her yıkamadan önce tekrar çalkalıyorum. Saç dökülmesi durmaz ama bu yöntemle benim saçların dökülme azaldı ve daha güçlü oldu. İsterseniz bu mevzuyu araştırın derim sizin işinize yararmı bilemem ama denemekte fayda var :)