sineer
Web Hosting
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
İnternet Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Şuan çoğu firma paytr alt yapısını kullanıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
WEBMASTER/GRAFİKER
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
dün paytr e geçtik siteyi inceledikten sonra %2,7 komisyon alcaz dediler. çokda basit uygulaması.
2 kişi bu mesajı beğendi.
GrafiMarkt,Webmarkt,HostingBurda
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Vergi mükellefi olmadan kullanmak isterseniz İyziLink kullanabilirsiniz. Başarılı her işlem için %3,99 + 0,25 TL almakta. Shopier'da ise bu oran -dilimlere göre değişiyor ancak istenen işlem hacimleri çok büyük- %4,99 + 0,49 TL + KDV idi sanırım.
Vergi mükellefiyim ve pos arıyorum diyorsanız Iyzico'dan şaşmayın. Iyzico Türkiye'nin en büyük sanal pos kuruluşudur. Ardından yanlış olduğu söylense de AliBaba'nın satın alma girişimiyle gündeme geldiği de olmuştur. Kullanmasam da ödüllü ve büyük bir kuruluş olmaları sebebiyle tek geçerim kendilerini.
Ayrıca pek araştırmadım ve ücretler/komisyonlar hakkında fikrim yok ancak HepsiBurada'ya ait olması, ertesi gün ödeme vaadi gibi sebeplerden ötürü HepsiPay'i de incelemeniz tavsiyemdir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
.
eka7a
openix.io
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İki firma ile görüştüğümüzde en uygun komisyonu PayTR verdiği için onu tercih ettik ve kullanıyoruz şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadık.
İki firmada api sunuyor PayTR apisi biraz daha basit, iyzico apisi daha gelişmiş ve daha fazla özelliğe sahip.
İkisi de farklı firma ve farklı altyapılara sahiptir. PayTR altyapısını kullanan Goshopier'dir.
Openix.io | $9.90 PositiveSSL | $12.90 RapidSSL
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
E Ticaret
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
2 ay önce paytr ile anlaştım herhangi bir sorun yok. Ertesi gün ödeme ve online evrak yükleme kolaylığı mevcut. Aynı gün içinde kurulum gerçekleşti ve ödeme aldım.