-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Adblock açtım sitenizde gezdim :) Buradan bir şeyler çıkarın derim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Ben sadece yalnış kelimesinin yanlış olduğunu belirtmek için geldim.
Haddim olmayarak bonus:
yalın-->yalınız-->yalnız
yanılmak--->yanılış--->yanlış
6 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Melaturji ve Malzeme Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba nacizhane tavsiyem
Siz yine az bir şey kazanıyorsunuz benim gibi hiç kazanamayanlarda var, ancak yıllar sonra okuduklarımdan ve öprendiklerimden şunu anladım. Bloğu neden açıyorum? Bir şeyler öğretmek için mi yoksa para kazanmak için mi?
İlk başlarda öğretmek amaçlıydı, sonra ben para kazanabileceğimi öğrendim, ancak mevcut bloglarda para kazanamıyordum, hatta adsense bile alamıyordum.
Sonra 1 ay önce adsense almak için blog açtım. 12 günlük siteye ilk başvuruda 3 gün içinde adsense aldım. Şimdi para kazanmak için blog açacağım, insanlara bir şey öğretmek için değil.
Ben olsam sizin sitenizde hiç bir reklama tıklamam, tıklayında ya yanlışlıkla ya da doğrudan yardım olsun diye tıklar. Çünkü insanları reklam tıklmaya yönlendirecek içerik yok. Yeni sayfa açar merak ettiği konuyu arar, çünkü sizin alanınızda reklam yok. Anladınız mı? Reklam geliri için reklam verenlerin olduğu alanda blog açmak gerekli. Kimse komplolar üzerine reklam vermez, çıkan reklamlar alakasız olunca kimsenin ilgisini de çekmez.
Bu ve diğer forumu dikkatlice okuyun, satır aralarında güzel anlatımlar var.
Eğer para kazanmak istiyorsanız farklı blog açın, bunu hobi olarak devam ettirirsiniz.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
Ş** G**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
konu içi reklamınız yok gibi, konu içi reklamlarını tekrar ele almanızı tavsiye ederim
1 kişi bu mesajı beğendi.