-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Merhabalar. Biliyorum bilgisayar ve yazılım konusunda en iyi referans kendi ürünlerim fakat elimde birkaç sertifika olsa fena olmaz diye düşünüyorum. :)
İnternet üzerinden uzaktan eğitim ile ücretsiz veya uygun fiyata bilgisayar-yazılım sertifikalarını nasıl alabilirim?
Birde iş bulma konusunda yarar sağlayabilecek sertifikalar nelerdir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Sertifika şu dönemde para verip aldığın bir kağıt parçasından ibaret. Nasıl sertifikaya bağlı kalıyorlar bilmiyorum. Bana göre bir değeri yok.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** V**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sertifika alabileceğiniz yer bilmem hocam ama iş bulma konusunda office programları ve SAP gibi muhasebe programları üzerinde bilgili olmanız çok işinize yarar özellikle kurumsal yerlerde SAP bilmek çok önemli
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Sertifika devrinin artık bittiğini düşünüyorum. Zaten iş başvurusu yaptığınızda size yapmanız için örnek bir konu yollanıyor. Ofis programları ile ilgili sertifika alırsanız belki işinize yarayabilir.
Bu arada unutmamanız gereken şey sertifikayı aldığınız kurumun saygın bir yer olması gerekiyor. Online olanını bulabilirmisiniz bilmem fakat genel olarak fiyatlar tuzlu haberiniz olsun. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam ODTÜ’den Bilgeiş.net ile online sertifika alabilirsiniz ama içerik hafif kaçabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Melaturji ve Malzeme Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bende kendi çapımda yazılım öğrenmeye başladım.
Python ve swift tercihim. İleride referans olarak yapacağım uygulamalar olacak. Hiç bir belge ya da diploma yazdığım ve bana ait olduğunu ispatlayacağım uygulamalar kadar etkili olamaz.
PHP de bir bot yazın, ücretsiz dağıtın, botta adınız belirli olsun. Size bundan daha iyi bir belge olmaz.
1 kişi bu mesajı beğendi.