-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
site çöp kardeşim kusura bakma, tasarım sıfır, reklamlar ön planda değil ki nerden bulsunda tıklasın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Menü kısmını düzenleseniz iyi olur. Siyah üzerine koyu mavi başlık okunmuyor. Menü yazılarını biraz daha açık mavi yaparsanız veya açık renkler kullanırsanız siyah arka planda daha okunaklı olur. Alt başlıklardaki yazıyı oku butonlarını da aynı şekilde koyu mavi yerine açık mavi yaparsanız temayla biraz daha uyumlu olur. Adwords reklamlarıyla ilgili olarakta tarihle ilgili hedefleme yaparsanız daha çok tıklama alırsınız.
1 kişi bu mesajı beğendi.
3rKaN
Klasik Tüketici
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
657
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
browland'ın yorumlarını dikkate alınız :) aynı şeyler hakkında tekrar yorum yapmayayım, ancak kafalarda yer etmesi açısından kısa bir örnek vereyim. Yaz sezonu itibariyle
şort, mayo modelleri araması yapan biri bunlarla ilgili bir site/blog'a gittiğinde, yanda çıkacak şort/mayo modeline tıklama ihtimali çok yüksektir. Ancak sizin sitenize giren kişi bir arayıştan ziyade bilgi almak için girmiştir, bilgisini alır, bu esnada sitenizin içeriği ile alakalı reklamveren çok çok az olacağından çıkacak alakasız reklamlar ilgisini çekmez ve genelde tıklamadan gider. Örneğin ben sizin üçte biriniz hitle yani 1k tekil hiti olan kadın/ moda içerikli sitemden aylık 500-600 civarı kazanıyorum.
(not reklam yerleşiminiz biraz daha düzgün yapılabilir.)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam tema değişikliğine gidip yazı içene ve sonuna da adsense reklamları eklerseniz, gelirlerinizin artacağını düşünüyorum. Başarılar.
1 kişi bu mesajı beğendi.