-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Türkiye'ye özel bir site olacak globala gerek yok.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Katkılarınızdan dolayı çok teşekkürler:
OmrAlgs RooTR SametTEKE UyuzWeb BöcekBaşı ismail RAZADOR HesapMedya mirnet TEHET (Etiketlemeyi unuttuğum arkadaşlar varsa kusura bakmasınlar, onlara da ayrıca çok teşekkür ederim.)
Didimedya proje Türkçe dil odağında olacak ve açıkçası global bir amacımız da yok. Onun için Türkçe bir seçim yapmak istiyoruz :) Tavsiyeniz için teşekkürler.
saltuntas aslında ben onu yalnisinvarsaduzelt.com olarak düşünmüştüm ama çok uzun olduğuna karar vermiştik, tavsiyeniz için çok teşekkürler.
Kafamızda birkaç başarılı isim oluşturduk ve bunda WM Aracı ailesinin katkıları büyük. Yine de hala yeni fikirlere açığız, vakit ayıran herkese tekrar tekrar teşekkürler :)
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
wpuzman
WordPress Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Sozundogrusu.com bu isimde bir kitap var. Türkçe'nin doğru kullanımı ile ilgili. Hatta bu kitap bir Tv programından esinlenerek yazıldı. Yazar Yavuz Bülent Bakiler
Weyso
Seslendirme
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
V** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Akillisozcuk,veya sözlük,
Modernabc
Abcsozluk
Dilduzeltim,
Konuyu ne denli anladım bilmiyorum,aklıma gelenleri yazdim, umarim işinize yarayacaktır .