webisyo
Merhaba, ben Ali :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Arkadaşlar herkese merhabalar. Ben bir halı saha oyuncusuyum. Ve forumda da benim gibi haftasonları halı sahada maç yapan pek çok arkadaşımın olduğunu biliyorum.
Genelde maçlarda takımlar tam olur. Ancak pek çok zaman mutlaka birileri eker ve maça gelmez. İşte bu şekilde acil durumlarda halı saha maçına oyuncu bulmak için her yeri ararız, sorarız.
İşte ben de bir halı saha oyuncusu olarak artık bu probleme dur demek adına
adameksik.com sitesini kurdum. Ve halı saha maçı yapan arkadaşlarımdan ricam, siteye kayıt olarak sayımızı çoğaltmanızdır.
Bu sayede site daha hızlı gelişir ve yapacağımız maçlara adam eksik olsuğunda daha hızlı birbirimizle iletişime geçebiliriz. Şimdiden kayıt olacak olan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Adameksik.com | Halı Saha Oyuncu Bulma Sitesi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Çok güzel bir proje ellerinize sağlık ..
Şöyle bir önerim var, ben üye olmadan insanları listeleyebilmeliyim ve kriterlerime göre filtreleme yapabilmeliyim.
Oradan direk telefonunu alıp arayıp " Kardeşim merhaba, biz şuradayız hadi gel maça gidelim " diyebilmeliyim ..
İşlemleri olabildiğince hızlandırlamalı ve stepleri en aza indirmenizi öneriyorum.
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** S**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Siteyi gelistirip reklamini iyi yaparsan tutar.
webisyo
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
GokhanKara görüşünüz için çok teşekkür ederim. İlk başta üyeliksiz bilgi sunmayı düşündüm. Ancak bu şekilde kimse üye olmadan işini görüp gidecekti. Bunun dışında sitede herhangi birine karşı oluşabilecek durumda bunu kimin yaptığını kayıtlı üyenin bilgileri ile görebilme şansımız olduğundan üyeliği daha güvenli gördüm. :)
webisyo
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
darknov4 görüşünüz için çok teşekkür ederim. Evet reklam en önemli kısım. Diğer giderlerimden kısıp biraz daha reklam bütçesi ayarlamaya çalışıyorum. Umarım herşey güzel olur :)