-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sitem 1 yaşında arkadaşlar normal seyrinde devam eden seo çalışmam vardı. Üzerimde sadece 1 site vardı ve 2. sıradaydım , Üstümdeki siteyi geçebileceğimi düşünerek 2 haftaya yayarak 11 adet DA , PA , MOZ Değeri yüksek sitelerden tanıtım yazısı aldım DA ve PA değerine özellikle dikkat ettim 40 altı olanlardan almadım . 2. Sırada olan sitem şuan 12. Sırada ve sürekli sıralaması değişiyor bi bakıyorsun 3.sayfada bi bakıyorum 2. sayfada ne yapmalıyım yardım edin
1 kişi bu mesajı beğendi.
turker71
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
SEO/Wordpress
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Konuyu takipteyim. Bende de böyle bir sorun oluştu. Hâlâ sıkıntısını çekiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı - Videographer
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Dostum rank güncellemesi pazar günleri sabitleniyor diye duyma kulak bilgiye sahibim biraz zaman geçmesini bekle
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Freelancer SEO
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Merhaba Bu süreç kısa süreli olabiliyor, sitenize önem veren birisiniz kaliteli tanıtım yazısı satın almışsınız. Merak etmeyin eski yerine geri dönecektir 1-2 gün içinde eski yerine geri dönmezse size yardımcı olabilirim mesaj atmanız yeterli olacaktır.
Teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir hafta kadar oturmasını beklemeni öneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Aynı sorundan muzdarip insanların sayısı çok fazla öyleki google bunu bir test yöntemi olarak kullanıyor düşüncesindeyim. Sıralama değişimine tepkinizi ölçüyor ve telaşa kapılıp yeni linkler alır veya linkleri reddetme yoluna giderseniz sonuçlar vahim olabilir. Tabi bu sadece bir teori ancak şu sıralar google da birşeyler olduğu kesin açığa çıkmasını beklemek lazım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
D** E**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Müşterilerimle kavga etmemin sebebidir. Google bir bakıyor inceliyor bu sürede siteyi aşağılara çekebilir. 1-1 buçuk hafta içerisinde düzelecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim, 1 yıl boyunca 10 - 20 gün arası sıkıştırarak sürekli anahtar kelime olmadan, anlayacağınız dilde " spam yapmamaya çalışarak " siteismi.com , site ismi ve kategori isimlerini tanıtım ve footer linkler ekledm linklerimin tamamı hala duruyor. İlk defa bu kadar kısa sürede bu kadar kaliteli sitelerden tanıtım yazısı aldım ki bunların faydalı olacagına çok inanmıştım. İnancım çok az geri düzelmesinden yana , yorumlar iç açıcı olsa da.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Tarih
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Tanıtım yazısını direk siteye değil blogspot ya da .com paravana almaları tavsiye ediyorum arkadaşlarıma. Biz öyle yapıyoruz. Ama tanıtıma abanmışsınız resmen. Yanlış yönlendirmek istemem ama ben olsam bir kaç gün beklerim eğer düzenlemezse bi kaç tane tanıtımı bağlantı reddererim. Siz yine de bir araştırın.
HasanSorumli
Finali Zaten Biliyoruz, Senaryo Hoşumuza Gidiyor.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Uluslararası Ticaret
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
tanitim aldiğiniz sitelerden biri ceza almistir eskiden veya guncellemeden dolayida olabilir
Parasız düşünür; ama paralı iki misli düşünür. - Mihayloviç Dostoyevski