lostyazilim

Veridyenden memnun musunuz?

72 Mesajlar 12.141 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

TeknoDiot TeknoDiot TEKNODİOT.COM Kullanıcı
  • Üyelik 11.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Üniversite Öğrencisi
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad B** T**
  • Mesajlar 140
  • Beğeniler 36 / 19
  • Ticaret 8, (%100)
2 senedir VDS kullanıyoruz memnunuz her şeylerinden.
Veridyen

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

TrFirmaNet TrFirmaNet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 303
  • Beğeniler 34 / 34
  • Ticaret 4, (%100)
Memnunum
Veridyen

kişi bu mesajı beğendi.

ecloud ecloud CYBER SEC. Kullanıcı
  • Üyelik 27.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Siber Güvenlik Uzmanı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** P**
  • Mesajlar 151
  • Beğeniler 97 / 44
  • Ticaret 0, (%0)
2018'in başlarından beri Veridyen kullanıyorum ve oldukça memnunum. Benim açmış olduğum destek bildirimlerini eminim ki daha önce kimse açmamıştır ve aldığım cevaplar karşısında her defasında şaşırmışımdır. Adamlar gerçekten işini iyi yapıyor bunu laf olsun diye demiyorum, bilgi birikimi var ne yaptıklarını biliyorlar. Hangi hosting firması size yazılım konusunda bilgi verir şunu şurada yanlış yapmışsınız diye belirtir ve hatta bunu yaparsanız sorununuz düzelir diye de üstüne ekler? Benim Ufuk bey ile aram çok iyi, aramızın bu kadar iyi olması destek bildirimlerinde geçirdiğimiz zamanlar.

İşin teknik kısmına gelecek olursak ben daha erişim problemi v.s durumlar ile karşılaşmadım hız konusunda da çok iyiler. Güvenlik konusunda henüz olumsuz bir durum göremedim. UfukGedik tekrardan teşekkür ederim güzel hizmetleriniz için.
Veridyen

kişi bu mesajı beğendi.

Newton Newton "morior invictus" Kullanıcı
  • Üyelik 18.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Y** E**
  • Mesajlar 83
  • Beğeniler 16 / 31
  • Ticaret 5, (%100)
Sitelerimde herhangi bir değişiklik yapmamama rağmen hantallaştığını seziyorum. Yıllardır kullandığım temayı da eklentileri de değiştirmiyordum(Hepsi sürekli güncel). Veridyen'e ilk geçtiğimde hız konusunda sıkıntı yaşamadım ama gittikçe düştüğünü görüyorum. Şu an sitemin bulunduğu sunucuda 625 site görünüyor. Hosting satışı siteler de var, reseller alıp. Bunlarla alakalı olabilir de olmayabilir de tabi ki.

Sıradan bir temayla, sıfır eklenti etkinken dahi 5 saniye civarında açılıyor. Geri dönüşler, ödemeler, ticketlar vs konularında ben sorun yaşamadım kullandığım sürede. Ben de bir yerlerde hata yapıyor olabilirim ama bilemiyorum.
Veridyen

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

UfukGedik UfukGedik WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek İnternet Hizmetleri
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad U** G**
  • Mesajlar 22
  • Beğeniler 12 / 24
  • Ticaret 0, (%0)

Newton adlı üyeden alıntı

Sitelerimde herhangi bir değişiklik yapmamama rağmen hantallaştığını seziyorum. Yıllardır kullandığım temayı da eklentileri de değiştirmiyordum(Hepsi sürekli güncel). Veridyen'e ilk geçtiğimde hız konusunda sıkıntı yaşamadım ama gittikçe düştüğünü görüyorum. Şu an sitemin bulunduğu sunucuda 625 site görünüyor. Hosting satışı siteler de var, reseller alıp. Bunlarla alakalı olabilir de olmayabilir de tabi ki.

Sıradan bir temayla, sıfır eklenti etkinken dahi 5 saniye civarında açılıyor. Geri dönüşler, ödemeler, ticketlar vs konularında ben sorun yaşamadım kullandığım sürede. Ben de bir yerlerde hata yapıyor olabilirim ama bilemiyorum.

Merhaba. Dilerseniz bu konu hakkında yönetici bilgileriyle birlikte bir destek bileti gönderin, teknik ekipteki arkadaşlarımız incelesinler. Mutlaka çözüm konusunda yardımcı olurlar.

benibenimlebirak benibenimlebirak WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Çankırı
  • Ad Soyad F** D**
  • Mesajlar 250
  • Beğeniler 130 / 52
  • Ticaret 7, (%100)
Tavsiye ederim sıkıntı yaşamadım.
Veridyen

kişi bu mesajı beğendi.

xsafa xsafa Developer Kullanıcı
  • Üyelik 01.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Bilgisayar Müh. Öğr.
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 1534
  • Beğeniler 1234 / 463
  • Ticaret 19, (%100)
Millet öyle bi yorumlar yazmış ki Türkiye'nin ovh 'si sandım , bayi hosting alıcaz bakalım inşallah sorun yaşamayız :)
Veridyen

kişi bu mesajı beğendi.

Yazılım işleriniz için -> contact@safayasar.com

hkntll hkntll WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Web Sistemleri
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 420
  • Beğeniler 51 / 50
  • Ticaret 12, (%100)
Ben Altın Reseller almak istiyorum ama sunucu özeliklerini biliyormusunuz?
Veridyen

kişi bu mesajı beğendi.

Veridyen Veridyen www.veridyen.com Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek ISP
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad U** G**
  • Mesajlar 185
  • Beğeniler 136 / 174
  • Ticaret 11, (%100)

hkntll adlı üyeden alıntı

Ben Altın Reseller almak istiyorum ama sunucu özeliklerini biliyormusunuz?

120 diske kadar genişleyebilen EMC marka storage, buna bağlı SuperMicro,HP,Dell marka node birimleri kullanıyoruz. Her node biriminde E5 2690v2, E5 2696v2, E5 2630v3, E5 2683v3, E5 2650 v4 gibi işlemciler, her birinde 256 GB DDR3-DDR4 serisi bellek var. Bu node birimleri n+1 yedekli san switch üzerinden 8g 4 farklı yedekli fiber kablo ile birbirine çarpraz bağlı. Hosting ve bayi hosting sunucuları 32 çekirdek işlemci ve 48 gb belleğe sahipler.
RootFRM

kişi bu mesajı beğendi.

SefaCanDemir SefaCanDemir Front-End Developer Kullanıcı
  • Üyelik 10.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Front-End Developer
  • Konum Adana
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 1345
  • Beğeniler 234 / 472
  • Ticaret 12, (%100)
Veridyen Yaklaşık son 1 1.5 sene oldu sanırım Veridyen'e geçeli. Bu zamana kadar en ufak bir sorun pürüz yaşamadığım gibi aksine hiç bir yerde görmediğim hizmeti aldım. Bu kalitede devam ettikleri sürece kolay kolay başka bir sağlayıcı firma ile çalışmam.

sefacandemir.com.tr
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al