-
-
Yaş/Cinsiyet
42 /
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba arkadaşlar, google siteme düzenli olarak geliyor. Ama site: siteadi.com olarak arattığımda bazen 4000 sonuç çıkıyor. Bazen 870 olarak çıkıyor. devamlı bu şekilde değişiklik gösteiyor. Acaba bu neden olabilir? sitemapi google webmaster dan ekledim indelxmede sorun yok ama sonuçları bazen az gösteriyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Normal bi durum hocam o. Bazen çerezlerinizden, ip nizden ve dns den bile farklılık olabilir. Search console da dizin durumuna bakin eger hariç bırakılan yoksa hepsi dizine ekliyse endişe etmeyin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 /
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
evet ekli durumda. hatta şöyle bir durum var. gelen ziyaretçiler bazen azalırken baze çoğalıyor. buda gösterilen index sayısının artması ve azalmasıyla doğru orantılı. Site yeni sayılı 6-7 aylık. öyle tahmin ediyorum ki sıralamalar yapıyor diye düşündüm. ama bu nedenle ciddi bir geri dönüş alamıyorum. yani organik gelen ziyaretçiler bu 6-7 aylık sürede çok az geliyor. içeriklerin tamamı özgün. biraz sabırlı olmak gerektiğini biliyorum ama indexlenmesinden dolayı mı diye düşünmüyor değilim.