lostyazilim
tr.link

Popüler hesap nasıl oluşturulur

7 Mesajlar 1.041 Okunma
lstbozum
tr.link

SeydaBozkurt SeydaBozkurt Webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 17.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad S** B**
  • Mesajlar 222
  • Beğeniler 16 / 17
  • Ticaret 6, (%100)
Evet arkadaşlar bu başlık altında Instagram, Twitter ve Facebook da kesinlikle yapılması veya yapıldığında avantaj kazanılabilecek durumlar nelerdir 😊 bilgilerinizi bizimle paylaşır mısınız

wmaraci
reklam

Escalous Escalous Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.08.2018
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek (.*?)
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** Ş**
  • Mesajlar 1392
  • Beğeniler 421 / 799
  • Ticaret 4, (%100)
Gündemle ilgili yada insanların büyük çoğunluğunu gerçekten çok ilgilendirecek bir şey ile ilgili prim yapmak yada aptal aptal, izleyen insanda cringe seviyesini uzay seviyesine çıkartacak videolar yapmak olabilir ..

Tabi bu şekilde değil de, gerçekten güzel stratejisi olanların yorum yapacağını ümit ederek takip ediyorum.

SENibrahim SENibrahim ibocum Kullanıcı
  • Üyelik 22.12.2017
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad İ** Ş**
  • Mesajlar 4598
  • Beğeniler 1727 / 1541
  • Ticaret 15, (%100)
Farklı içerikler üretip insanların başka sayfalarda bulamadığını sizden bulursa takip ederler ben de takip ederim.

Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com

noktapanel noktapanel ben buraya neden çıktım Kullanıcı
  • Üyelik 02.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 1015
  • Beğeniler 535 / 265
  • Ticaret 19, (%100)
:) kesinlike saçma sapan hareketler yap , anında ünlü olur dj olursun hatta albüm bile çıkarabilirsin.
Şaka bi yana, özgünlüğe önem vermeniz gerekir
TeknoDiot simkartsatiscom

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

simkartsatiscom simkartsatiscom Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.08.2018
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek simkartsatis.com
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad G** A**
  • Mesajlar 58
  • Beğeniler 15 / 18
  • Ticaret 1, (%100)
Bence her konuda iki yüzlü olarak popüler oluyorsun. Kadınlarla yavsakca konuşarak gündem konusunda duyar kasarak ilgin fikrin olmasa bile o konuda birşeyler yazarak biryere gitmediğin halde yerbildirimi yaparak vs uzar gider . Birde kadın hesabı açıp hesabı kasıp kasıp erkeğe çevirenler var ben galiba sosyal medya sevmiyorum tiksiniyorum yukarıda yazdıgim şeyleri yapanlardan :(

eesenxx eesenxx WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.09.2017
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Oyun.game
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 207
  • Beğeniler 36 / 32
  • Ticaret 1, (%100)
Arkadaşlar bir çok yorum yazmış ama gayet de mantıklı işler ve paylaşımlar yapılarak popüler hale gelinebilir. Ben bu alanda hizmet verdiğim için ve bir çok fenomen hesap (fenomen olmak ile karıştırmayın) oluşturduğum için biliyorum. Profesyonel çalışılarak ciddi reklam gelirleri ve sponsorluklar kazanılabilir. Yaptığım her çalışmayı tabiki yazmayacağım ama sadece iki tanesini ve en önemlisini yazacağım.

* Kesinlikle etkileşim içerisinde olun. Yani organik takipçi, yorum ve beğeni kasın. Birebir dm ile iletişime geçin.
* Kesinlikle takipçi satın alın. Kısa süreli hesabınız zarar görecektir ama uzun vadede çok fazla faydası var.

Ücretli hizmet almak için buradan ulaşabilirsiniz.

ykmz55 ykmz55 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad O** B**
  • Mesajlar 21
  • Beğeniler 10 / 6
  • Ticaret 0, (%0)
instagram gibi bir mecrada fenomen olmaktan bahsediliyor ise şunu söyleyebilirim sadece
sizi öne çıkaran bir vasfınızın olması gerekir ki insanlar sizi takip etsin hatta sevilen biri olun.
bu vasıflar neler diye sorulacak olursa benim instagram fenomenlerinden gözlemlediğim kadarıyla ya yakışıklı, güzel oluyorlar, ya çok eğlenceli işler yapıyorlar, ya kültürlü olup insanlara bir şeyler katıyorlar liste uzar gider tabi ama genel olarak bunlar öne çıkartıyor insanları ancak işi kaliteli yapmak daha da önemli.

bunun için ben takipçi satın almaya falan inanmıyorum asıl mesele neysen onu sunmaktır ve diğer fenomenlerle etkileşim içinde olmaktır ha belki büyük sayfalara reklamda verilebilir ancak takipçi satın almak falan hikaye. insanlar sizi tanımadan etmeden kendi isteği dışında neden takip etsin. hadi takip etti, çıkmaması için bir sebep söyleyin.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al