-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar Jetpack'e muhtacım paylaşma özelliğinden dolayı ama eklentiyi kurduğum anda site otomatik 2/3 saniye yavaşlıyor. Halbuki sadece paylaşma özelliği aktif diğer herşeyi pasif duruma getirdim. Sitem oldukça iyi optimize edilmiş bir sunucuda fakat yine de bu eklenti yüzünden yavaşlama yaşıyorum. Acaba bunu hızlandırma vs bir taktik/yol falan var mıdır ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Paylaşma özelliğinden kasıt otomatik sosyal medya içerik paylaşımı ise bu işi yapan eklentiler var
www.Hizliisler.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
idari işler
-
-
Ad Soyad
G** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Jetpack'i bende kullanmıyorum çünkü dediğiniz gibi siteyi yavaşlatıyor. Bende bazı bileşenlerinden dolayı kullanıyordum. Fakat siteyi yavaşlattığından dolayı kaldırmak zorunda kaldım.
Solargezi.com
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
malesef bu eklenti çalışmak için bir kaç harici kaynak yüklüyor buda ister istemez sayfa açılış hızında yavaşlamaya neden olabiliyor. hiç bir özelliği aktif olmasa bile yine etkileyecektir.
Site genel anlamda iyi optimize edildi mi? js ve css dosyalardan versiyon numaralarını kaldırıp bu dosyaların önbelleğe alınmasını sağlayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
www.tarcinmedya.com - Profesyonel Web Tasarım, Grafik Tasarım ve Sosyal Medya Pazarlama