-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Hosting Sağlayıcısı
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Mozilla Firefox diyorum...
Bu arada chrome'un hızı hikaye... neden derseniz size kendi yaptığım birkaç testten bahsetmek istiyorum;
- Firefox ve chrome'un sistem kaynakları tüketimmini hiç izlediniz mi?
Chrome hızlıdır çünki sistemi tek kendisi çalışıyormuş gibi sömürür ve tüm işlemlerden daha öncelikli olur, gelişmiş sistemlerde hızlı çalışmasının ancak eski bilgisayarlarda diğer tarayıcılardan daha yavaş çalışmasanın sebebi budur.
Denmelerimde P4 2.4 ghz işlemcili bir bilgisayar ile Core2Duo 3.0Ghz(O.c. 4 Ghz) bilgisayarda kıyaslama yapılmış işletim sistemleri de xp'dir.
P4 chrome un işkencelerine dayanamayıp ek uygulamalarda taklmalar müzik dinlerken tıkanmalar yaparken diğer pc gayet rahattı bu konuda ancak bu durum firefox ta görülmedi firefox sisteme göre limit belirleyip uygulamalarda kasılma yaratmadı.
Firefox p4 de chrome'u 2'ye katladı desem yalan olmaz, diğer pc de tabi chrome uçtu ancak sekmeli açılışta ve soğuk açılışlarda geride kaldı ve sekme başına daha fazla sistem kaynağı tüketmedede chrome'un üstüne yok.
Chromun basit çalışma mantığı, sistemi sömür benim kişisel kanaatim bu :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
R & D Engineer, Developer, Mak
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Chrome diyorum.
https://muminkoykiran.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bilgisayarı ilk aldığımda ie kullanıyordum diğer tarayıcılardan haberim yoktu sonra mozillayı öğrendim ie yi tamamen sildim defterden sonra kardeşim operayı kurmuş bilgisayara onu 1 kere deneyeyim dedim ve deyiş o deyiş o günden beri operayı kullanıyorum ve menmunum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şuan bilgisayarda 4 tarayıcıda yüklü. Yıllardır Firefox hep ilk tarayıcım olmuştur ve onu kullanırım.
Hee şunu da belirteyim; Firefox 2, Firefox 3 zamanlarını özlüyorum. O zamanlar daha başka bir histi Firefox kullanmak. Şimdi Chrome'a benzemeye çalıştığını hissediyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
2024 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
chrome 10 üzerinden değerlendirilmiş. Fakat güncel sürüm 19. Bu sürümler arasında Chrome kendini çok ilerletti. Tahmin ediyorum ki en iyi tarayıcı şuan o
AzReTL
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
freelancer
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İnternet Explorer neden yok? ;) Şahsen bendede Mozilla, Opera, Chrome, Safari var. Ama en hızlı çalışan, Internet Explorer 8. Ne bir çökme oluyor. nede başka bişey.. Jet hızıyla, açılıp, kapanıyor..
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 /
-
Meslek
Yazılım geliştirici
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Chrome en kötü tarayıcımıymış ? Yok artık! :)
operada 12 sekme açıyorum çöküyor :), mozilla mecbur olmadıkça kullanmıyorum sırf eklentileri yüzünden(yavaşlatıyor çünkü), explorer' dan bahsetmiyorum zaten.. Ama chrome ... Mükemmelin ötesi :P :D