-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Başlıktan da anlaşılacağı üzere bir website kurma planım var. Öneri bekliyorum. Verdiğim emek kadar para kazanabileceğim, ilerletebileceğim ve büyütebileceğim bir konuya ihtiyacım var. Bu konularda da çok tecrübesizim. Sadece birkaç blog deneyimim oldu kısa süreli o kadar. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
hangi konularda bilgi sahibisiniz, veya içerik girebilirsiniz ?
Şimdi tövbe zamanı..
Praticaret
Praticaret | Tam Entegre E-Ticaret
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
E-Ticaret Sistemleri
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Dilerseniz bu konuda yardımcı olabilirim. Ama önceliğiniz para kazanmak olmamalı blog yazarlarının en büyük hatası bu para kazanmak için değil yazmak için yazın. Bu sayede uzun vade de gelir de elde etmeye başlarsınız ama diğer türlü beklentileriniz karşılanmadığı için hevesiniz kaçabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Praticaret | Pratik E-Ticaret Sistemleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
WEBMASTER/GRAFİKER
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
internet, para kazanmak için açılan sitelerle dolu siz kalıcı bir proje peşinde olun, yaptığınız iş kalitesi doğrultusunda zamanla, değerlenecektir.
GrafiMarkt,Webmarkt,HostingBurda
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Siyasi bilgi veya merakınız varsa ve siyasi haber blogu düşünürseniz pm atabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hemen hemen her konuda bilgi birikimim var. Aklıma şöyle bir proje geldi. Bir oyun bloğu kursam bu log çevresninde gelişecek bir Instagram hesabı, bir YouTube kanalı ve bir Twitch hesabı kurarak hepsini bilrden geliştirsem? Atıyorum Steam'de indirime giren oyunları bloğumda yayınlasam, YouTube kanalında kısa videolarını çeksem, Twitch'de canlı yayında oynasam ve en iyi anları Instagram hesabında paylaşsam yenilikçi ve güzel bir platform olmaz mı yoksa bana mı öyle geliyor?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Eğer bunların hepsini yapacak yeterli zamanınız varsa tabii ki kaliteli ve düzgün paylaşımlarla bu çok güzel yapılabilir. Ama şunu yine de belirteyim. Önemli olan "bunu da açayım, şunu da açayım, şundan da hesabım olsun" değil. Asıl önemli olan düzenli ve kaliteli bir içerik sunmak. Mesela ben de kendi kodladığım bir site açtım, site için facebook, twitter ve instagram hesabı da açtım. Hatta ekstradan paravan bloglar açıp siteme link verdim. ilk 1 hafta çok güzel paylaşım yaptım, üye çektim ondan sonra tıkandım kaldım. İçerik kalitesi düştü. Hepsine yetişmek zor ve uğraştırıcı gelmeye başladı artık. Tabi bu benim kendi durumum. O yüzden ne yaparsanız yapın herşeyden çok içeriğe önem verin öncelik olarak. İster tek mecra olsun ama birşeyler sunmak gerek.