KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
herkesin dilinde son zamanlarda adsenseden kazanmak için ingilizce site ya da farklı yabancı dilde sitelere yönelin gibi söylemlere rastlıyorum. İngilizce site sahbi arkadaşlar bir aydınlatabilir mi acaba örneğin 1 k hite ortalama getirisi ne oluyor ing sitelerde. Örneğin benim genelde 1k ya 5 tl civarında oluyor ortlama 3-7 tl arası. İngilizcelerde durum nedir acaba ? Girsem mi diye düşünüyorum da bayağadır değer mi değmez mi onu kestiremiyorum. Bu arada herkese Hayırlı Bayramlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
55, (%98)
Hocam şöyle söyliyim Türkçe sitem tbm 20 kuruş veriyor İngilizce sitem 1.5 TL veriyor almanca var o da 50 kuruş veriyor. Üstelik tıklama oranı daha fazla yabancılarda.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
tık başı 5$ alıyorum ben anahtar kelimemde.
niche yönelirseniz kazanırsınız.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Jr. Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Daha önce adsense ile hiç uğraşmadım,hiç para kazanayım diye bir site kurmadım. 1000 hit alırsan şu kadar kazanırsın demek doğru değil. Forumdaki gözlemlerim ve arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla seçtiğin anahtar kelime ve rekabet önemli burada. Kimisi tık başına 20 dolar alıyor kimisi tık başına 0.05 kuruş alıyor, bunlar tamamen değişken.
Nacizane tavsiyem ; siteyle uğraşırken gerçekten zevk alacağın bir sektör belirle kendine, sabırlı ol ve düzenli içerik gir. Sektöründeki rakiplerin 5 saat çalışıyorsa sen 6 saat çalışacaksın. Oyunun kuralı bu. Herzaman rakibinden daha çok çalışan ve sabır gösteren kazanır
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Senior Email Marketing Special
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Yabancı sitelere şuanda acayip yğılma var bu kazançlar düşecektir diye tahmin ediyorum umarım düşmez.
Yabancı nich sitemde 4 senelik tıklama başı 5 ile 7 dolar arasında veriyor.
Test için türkçe nich site açtım 1 milyon aranma hacmi var anahtar kelime de 10 günü geçti açalı şuanda günde 3 ile 6 tl bırakıyor.