-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** V**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar. Sitemin girilen ülkeye göre konumsal şekilde açılmasını istiyorum. Yani;
Türkçe / İngilizce olacak şekilde istiyorum. Bunu nasıl ayarlarım? Türkiye dışında giren kişiler direkt ingilizce sayfaya girecek. Ya da öyle olmasa bile top bar a TR / EN şeklinde seçenek ekleyip tercihe göre seçilebilir de olabilir. Ne olursa olsun siteye ingilizce versiyon eklemek istiyorum işte. Nasıl yaparım bunu? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Web sitem=
Pilotistan.com
NOT: Temayı bayram sonrası değiştiricem. Geoit tema satın alarak kurucam.
🚀 Profesyonel Wordpress Hizmetleri 🚀
worldww
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Subdomain ile yapabilirsiniz. Daha sonra php ile konumu alıp yönlendirme yaparsınız. Biraz zahmetli. Profesyonele yaptırmanızı tavsiye ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** V**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ek;
https://wpmavi.com/wordpress-eklentileri-plugins/wordpress-coklu-dil.html bu sitede şöyle bir yazı gördüm;
Yani diyelim ki bir içeriğinizin URL yapısı;
siteniz.com/ornek-yazi iken bu bir anda siteniz.com/tr/ornek-yazi halini alıyor.
Eğer hali hazırda Türk dilinde, yani Google Türkiye’de belirli bir sıralamanız var ise, eklentinin URL yapınıza tr uzantısı eklemesi ile tüm URL yapılarınız değişecek ve google sıralamasında yer alan tüm içerikleriniz 404 hatası vermeye başlayacak ve google bu durumdan dolayı sizi cezalandırıp, tüm sitenizi arama sonuçlarından çıkartacaktır.
Bunun aslı astarı nedir, alexa da düşüş yaşar mıyım? Adsense hesabım zarar görür mü?
🚀 Profesyonel Wordpress Hizmetleri 🚀
Bipixel
Vicdanın senin kıblendir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
/en/ yaparsınız subfolder ile hit kaybına uğramazsınız bu şekilde.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Student
-
-
Ad Soyad
D** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
multi language site eklentisi ile çok kolay şekilde yapabilirsiniz permalink linki en.x.com x.com/en gibi ayarlamaları isteğinize göre yapmanızı da sağlıyor
2 kişi bu mesajı beğendi.