-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Anneme sordum biz kime dağıttık diye şimdi . Şu ablana verdik bu abine verdik . Bu komşumuza verdik diye . Her verdiği kişi de kurban kesenler . Anlaşılan o ki herkes kendine müslüman
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bizim memlekette böyle.Kurban Bayramı Olmuş Değiş Tokuş Bayramı.Komşudan bize Bizden Komşuya.Ben Olsam Kızılaya bağışlardım.Onlarda Afrikaya Götürürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Akademisyen
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Kurbandan kaç kilo et çıktığı muhabbeti yerine kesilen kurbanların Allah katında kabul görüp görmediğini konuşmak lazım 😞
Kiralikaraba.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Kurban Adanışdır.Ve Bir Koyunun Bir Bacağı Kadar Stoklana Bilir Veya Yinebilir Diye Biliyorum
Nitekim Arkadaşlarımızın Yorumlarında Belirttiği Gibi. Nefs +enflasyon+paranın değersiz olması Etkileyen Durumlar. Diye Düşünüyorum.
Şahsi Görüşüm İnsanları Vejeteryan Yapıp İstiridye Mantarına Yöneltmek Lazım.. :D
Kırmızı Etle Aynı Diyorlar.. O Yüzden
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
Devlet Memuru
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Malesef ki kesilen kurban etlerinin büyük çoğunluğu ihtiyaç sahiplerine verilmesi gerekirken kurban kesen insanlara dahi verilmektedir.
Kurban kesmenin farz olduğunu öğrenmişiz öğrenmesini de niçin kesildiğini nasıl alınması ve kesilmesi gerektiğini kimlere nasıl dağıtılması gerektiğini öğrenmemişiz kısacası her zaman ki gibi başlığa uyulmuş kurban kesilmiş açıklamalar kimsenin umrunda değil.
Siber suçlarla alakalı yaşadığınız problemleri PM atabilirsiniz.
sterk
boş kalsın olunca yazarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Atama bekliyor
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Babacanlar hepiniz doğru söylüyorsunuz maalesef ki herkes şimdi öyle kurban bayramın amacını unutuyorlar birkaç et parçasını görünce değişiyorlar. En iyisi ne yapın biliyor musunuz? Gidin baba löseve bağışlayın veya diğer mehmetçik tarzı vakıflara bağıilayın gönlünüz rahat olsun
Link
WM Aracı
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-