-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
İyi günler arkadaşlar. 2 sene öncesinde 5 bin liraya yakın satın aldığım bir toplama bilgisayarım var. 2 sene içerisinde birçok işimi gördü, kendimi geliştirmeme yardım etti, projelerimi geliştirmeme yardımcı oldu. Emek vererek topladığım için de bir manevi duygu besliyorum bilgisayarıma, hakeza ailem de öyle. Fakat şöyle bir sorun var, şehir dışında üniversite kazandım ve her ne kadar 4 sene yurtta kalmış olsam da, mecbur şehre alışmak için ilk sene yurtta kalacağım. Ve projelerimi ilerlettiğim için, gideceğim şehirdeki birçok etkinlik ve kuluçkaya başvuru yaptığım için bana bir bilgisayar şart. Aklımda Mac var rahatlığı açısından fakat ne yapacağım bilmiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum...
grsy
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
22, (%95)
Şarj açısından mac, fiyat performans için dual boot şekilde kullanılmak üzere freedos bir laptop sana kalmış
hesap satış
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Yurtta o maci hiç edebilirler. Ben olsam giriş seviyesi bir oyun bilgisayarı alırım. Hem projelerini geliştirirsin hem de sana arkadaşlık eder.
https://maiotik.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
güvenlikçi
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Katılıyorum
Sonuçta yurttasın, şarj sıkıntı olmayacaktır
leavesoccer adlı üyeden alıntı
Yurtta o maci hiç edebilirler. Ben olsam giriş seviyesi bir oyun bilgisayarı alırım. Hem projelerini geliştirirsin hem de sana arkadaşlık eder.
1 kişi bu mesajı beğendi.
ziza.net | tennar.com | Türk Mantar mantarsatis.com | Gübre gubreler.com | Ziraat zirai.org