-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Doktor
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Konunuzu not aldım, bir sitemiz için önümüzdeki aylarda çalışacağımızı düşünüyorum. Yerel referanslarınız varsa iletirseniz sevinirim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
turizm
-
Ad Soyad
S** I**
-
-
-
Ticaret
19, (%89)
Anlaşma sağlandı kendisi çok ilgili ve bilgili bir arkadaşımız.Kısa zaman da iyi yerlere getireceğini tahmin ediyorum. seo konusunda daha önce bir çok kişi ile çalıştığımdan bu yorumları yapıyorum.Sitenin gelişimi ile bilgilerimi buradan paylaşacağım teşekkürler
iamemrhn
İlterizTR (Instagram)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Founder
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Mail atılmıştır. Dönüş bekleniyor :) Alınan verim bu yorum düzenlenerek paylaşılacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
turizm
-
Ad Soyad
S** I**
-
-
-
Ticaret
19, (%89)
Beyler konu ilk acildiginda referans istemistim ve arkadasla gorusmeye basladik isi cok iyi basaracagina inandim bir cok kisi ile daha once calistigimdan konusma dilinden neler olacaginj tahmin edebiliyordum.Konuda gelismeleri yazacagim demistim ve o gun geldi 15.gun ve her sey cok guzel istedigimiz yerlere geldik ve yukselis devam ediyor.Konuda anlatilan her sey dogru cok iyi cok ilgili arkadasimiz kendisine tesekkur ediyorum.Yeni baslamak isteyenler icin hic dusunmeyin derim sitenizi inceletin ve baslayin derim
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Çevre Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
E-ticaret sayfamızda arkadaşımız ile çalışmaya başladık. Kendisi çok ilgili ve seviyeli biri. Planlı ve programlı bir şekilde çalışıyor. En büyük problemim olan hız sorununu çözdük sayılır. Zamanla sitemiz yükseldikçe ve çalışmaya devam ettikçe buradan paylaşmaya devam edeceğim.