chezz adlı üyeden alıntı
Aylık aranma hacmi 6.600 fena değil. Ama sadece buna bakarak site açmakta olmaz. Bu kelimenin rekabet oranına bakmanız gerekiyor. Google'de 1. sayfada ilk 3 sıraya anahtar kelimede gelebilir misiniz? Bunun cevabını kendinize vermeniz gerekiyor.
Eğer rahatlıkla ilk 3. sırada yer alırım, gerekli seo çalışmalarını yapabilirim diyorsanız siteyi açın. Bir diğer konu ise o kelimeden alacağınız TBM'dir. Tıklama başına 0,10-0,50 TL paralar sizi pek tatmin etmez. O yüzden TBM 1,00 TL ve üstü ise daha iyi olur.
Son olarakta hastalıkla ilgili ne kadar makale yazabilirsiniz? Türetebilirseniz olur ama bu hastalıkla ilgili 2 makale yazıp gerisi başka hastalıklarla ilgili olacaksa hedefinize yine ulaşamazsınız.
Örneğin şu şekilde türetebiliyor musunuz?
xx hastalığı nedir
xx hastalık belirtileri
xx hastalık tedavisi
xx hastalığına ne iyi gelir
xx hastalığı nasıl geçer
Çocuklarda xx hastalığı
Yaşlılarda xx hastalığı
Bir site için 7 makale hiçte yeterli değildir. O yüzden iyi düşünüp karar vermenizde fayda var.
Nıche sıte ıçın 7 makale gayet yeterlıdır
Çok sıte gördüm 7 makale ıle neler kazanan
Önemlı olan makale sayısı değıldır
Makaleye getırecek olacağınız hıt ve tbm dır
-------------------------------
6600 aranma ıyı hocam bana sorarsanız
TBM 2 ₺ ıse ve aylık 20000 hıt 30000 sayfa görüntülemesıalsanız gayet güzel paralar kazanabılırsınız
Dıyelım kı bu hastalığın reklam verenı çok
Ornek verecek olursam dışlerın yanlış çıkması da bır hastalıktır ve tel tedavısı gerekır
Bundan dolayı da reklamverenler tel tedavısı ıçın reklam verebılırler
Tamamen örnek verıyorum sektör hakkında hıç bır bılgım yok aklıma geldı sadece
Tıklama oranı %2,5 olsun
750 tık almanız demektır bu ve 2 ₺ den 1500 ₺ kazanmanız demektır
Bunlar sadece genel ve detaysız analızler
Buralara gelene kadar kelımedekı rekabete göre çok büyük çalışmalar gerekeceğı ve çok uzun zaman gerekeceğı gıbı çok kısa zamanlarda da bu aşamaya gelebılırsınız
Umarım başarıyı yakalarsınız
Azımlı ve ıstıkrarlı çalışmanız dıleğıyle
------------------------------
2 tuşum bozuk
Özür dılerım