-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Arkadaşlar tahmınlerimi paylaşacağım bi site açmak istiyorum.
Her hafta sonu günü 2 adet maç paylaşıcam.
Fakat bu maçların şikeli , şuylu buylu ne biliyim fix falan olduğunu iddaa etmeyip sadece tahmin olduğunu söyleceğim.
2 maçın 1i herkese açık olacak. ücretsiz herkes maçı görebilecek. diğer maçı da isteğe göre açacaklar. onunda fiyatı örneğin 5 lira olacak. Öyle 100 200 tl falan tahmine vermek saçma bence.O maç tutmaz ise bir sonraki maçta o arkadaşta açık olacak.
Siteme ne gibi yaptırımlar uygulanır bilgilendirirseniz sevinirim
Kadınlar müthiştir, uzaktan bakınca.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Uğraşmaya değmez, Mercedes arabada "abi sayende kazandım, takip etmeyi unutmayın yeni maç paylaşıyor xxxtips" diye video çekip hayal satmaktan başka bir farkı yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mali Müşavir
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
At yarışı tahmini satan bir mükellefim vardı parasını da telefon operatörleri aracılığı ile tahsil ediyordu. Çalışma sistemi şu şekilde abone olanların telefonuna hergün günlük tahminler gönderiliyor aylık abonelik 30 tl gibi...
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Pawn adlı üyeden alıntı
Uğraşmaya değmez, Mercedes arabada "abi sayende kazandım, takip etmeyi unutmayın yeni maç paylaşıyor xxxtips" diye video çekip hayal satmaktan başka bir farkı yok.
ben bi hayal sattığımı düşünmüyorum onlar ilede bi benzerliğinin olduğunuda düşünmüyorum ben zaten ücretsiz sunucam o gün için tahminimi sadece altındaki buton ile 5 6 lira gibi ucuz rakamlar ile isteyen onuda görebilecek. 5 olmasın hadi her maç için 1 lira olsun :D hem de kesin tutacak demıyorum. zaten üzerine basa basa yazıcam siteyede sadece tahmindir diye.
senin o dediklerin fix kesin maç falan diyorlar resmen sömürüyolar milleti. 500 liraya maç satıyor adam. madem kesin git kendın oyna
Kadınlar müthiştir, uzaktan bakınca.