-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
151, (%100)
Merhaba sevgili arkadaşlar 2.el bir telefon aldım tertemiz yazıyordu almaz olaydım eve geldim arka kapak açılmış çıktı wifi çalışmıyor ayrıca yeni batarya dendi ama ne yazık ki batarya sorunu da var yani yan koruma kapağı sökülmüş dava etsem nası bir yol izlemek lazım
Bir yalana inanmak sizi aptal yapmaz
Saf olmak Şerefsiz olmaktan iyidir...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ademoğlu
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam detaylı bir bilgim yok, yasal hakkınızı denemek istiyorsanız burada hukukla haşir neşir olan arkadaşlar yardımcı olacaktır muhtemelen ama benim görüşüme göre çok zor.
Bende 2. el telefonlardan çok mağdur oldum ama pek bir hakkımı arayabildiğim söylenemez.
Örneğin, aldığım telefonun hat problemi vardı çekmiyordu, telefonu sağlam diye almıştım, üzerine para istediler yapmak için.
Başka bir seferinde telefon çok kasıyordu, şarjı hızlı gidiyordu hemen akşamına geri götürdüm, burası borsa aldığın fiyatı alamazsın satış fiyatından satarsın anca geri diye iade almadılar %50 den fazla düşürdüler fiyatı.
Kısacası telefon 2. el olunca ne olacağı belli olmuyor. Bugün olmazsa 1-2 ay sonra sıkıntı çıkıyor. Zaten bi sıkıntısı olmayan adam kolay kolay satmaz telefonunu.
cooper
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Müh. öğrencisi
-
-
Ad Soyad
E** F**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bu sorunları aldığınız kişiye ilettiniz mi? Keşke düzgünce test edip alsaydınız. Aldığınız kişiye durumu belirtmenize rağmen sorumluluk kabul etmiyorsa mahkeme yoluyla hak aranabilir diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Cihazı o kişinin size sattığına dair elinizde belge var mı hocam ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
151, (%100)
beni engellemiş siteden ürünü satar satmaz telefonlara bakmıyor
Bir yalana inanmak sizi aptal yapmaz
Saf olmak Şerefsiz olmaktan iyidir...
TecnoLobi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bir insan niye telefonunu satarki mesela kendimden ornek gostereyim ben bozulmadigi surece tel degistirmem yok ust yok alt modelmis o sebeple satmam
Hayatimda bir defa 2. El telefon aldim ondada biyet ettikten sonra liste hazirladim ozaman nokia express muzik vardi listede bluettoh kulaklik yeri sim kart ses gelis gidisi titresim gibi seyler yazdim bu telefonu beğendim hepsine tek tek baktim temiz cikdi 4 sene kullandim en son bi yerden dustu kirildi :)