-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar film sitesi açmak istiyorum ama filmleri upload etmem çok zahmetli ve zor olur i frame kodu ile başka sitelerden çekmek istiyorum ancak bütün film siteleri kendi upload ettiği için altta kendi sitelerinin adresi çıkıyor bunun bi çözümü yokmu ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
internette yüzlerce film sitesi var . hem adsense ile reklam da alınamıyor . her an siteniz de tib engeli yiyebilir . belki ikinci üçüncü sayfaya bile gelemeyeceksiniz . boşuna neden kendinizi yoruyorsunuz
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
pc
-
-
Ad Soyad
R** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
iframe kodu alsan bile bi zaman sonra patlıyor kaynaklar saglam kaynak bulman lazım bizim 2 adet sunucu var sırf video için playere entegre oldu zahmetli ve uğraştırıcı iş
theredor
kötülerinsin sen dünya
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
film sitesi sektörü bilgi gerektiriyor. Aynı zamanda bütçen de olmalı.
Yapacağın sitede iç seo ayarları tam olmalı ve günlük en az 10 içerik girişi yapmalısın. Ayrıca anahtar kelimelerde sıra almak için sürekli footer link veya tanıtım alacaksın.
Tüm bunları yaptın diyelim, ekleyecek bulmak artık daha zor. Bet reklamı eklemek artık yasa dışı oldu ve ekleyen siteler tib engeline takılıyor.
Eğer film sitesi açarsan üşenip sakın bot ile filmleri çekme, bütün emek çöp olur.
Aykut
Yaşa Mustafa Kemal Paşa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Film sitesi açan arkadaşların sonu hep hüsranla bitti. Yaşın daha 17 iken çok daha faydalı işlere yönelmeni öneririm. Yazılım öğren, programcılık öğren vb.