-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhaba, üniversiteye başlıcam bölümümde ki bütün dersler ZORUNLU hiç seçmeli ders görünmüyo .
DERS KAYIT günü diye bişi yazmışlar takvime o gün geldiğinde ben sistemden o dersleri mi seçicem yoksa o sadece seçmeli dersi olanlae için mi yapılmış?
cooper
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Müh. öğrencisi
-
-
Ad Soyad
E** F**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Danışman hocan yardımcı olabilir ama ben anlatayım.
Ders kayıt haftası olur, genelde 1 hafta. Sonra dersler başlayınca da o ilk hafta ders ekle bırak haftası olur.
Seçmeli dersler genelde müfredat dışı dersler kısmında gözükür. Benim okulumda bu şekilde.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Birinci sınıfta seçmeli ders pek olmuyor. Bazı üniversitelerde otomatik kayıt yapılıyor galiba ilk sene zorunlu dersler, bazıları üniversitelerde ise kendin yapıyorsun. @cooper hocamın dediği gibi danışman hocanıza mail atın size ne yapmanız gerektiğini söyler. Bu arada üniversite hayatınızda başarılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Genelde yeni gelen öğrencilerin ders kayıtlarını danışman öğretmenleri yapıyor, okul açıldığında yanına gidip imza atıyorsun. Okuduğum ikinci üniversite ikisinde de böyle oldu. Öğrenci işlerini arayıp öğrenebilirsin ama telefonlara pek cevap vermiyorlar. Okul yakınsa gidip bilgi alman daha iyi olur.
Edit: Düzgün okumamışım seçmelilerden bahsedilmiş. Önceki okulda ne yaptığımı hatırlamıyorum ama buraya kaydolurken ders seçmiştim.