-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ghfgfgfvfgfgvvgghhhhhbbbb
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
işsiz
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Dava açıldığında aynı gün e devlete yansıyor. Dava sorgulama kategorisinden bakabilirsiniz
imzam yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam baktım adalet kısmından tüm dava sorgulamalara birşey görünmüyor benim aklıma takılan bilgilendirilmedim hiç ses çıkmadı savcı dosyaya bakmamis desem 5 ay oldu illaki bakilmistir zaten internet benim adıma diye dava benim adıma açılmış
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Dava acilmamistir o halde. Halen iddianame hazırlama aşamasında olabilir. Ya da kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verilmiştir tebliğ edilecektir. Kendiniz de gidip sorabilirsiniz savcılığa
mischeva
http://chuckmak.net/blog
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sabah e-devlet üzerinden sorgulamaya çalışınca hata veriyordu sistemsel olarak az önce baktım düzeltilmiş database'leride yenilemişlerdir dava açıldıysa gözükür herhalde kontrol edin hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Savcının sizi çağırması hakkınızda dava açıldığını göstermez hocam. Sadece soruşturma aşamasında olduğunun bilgisidir. Soruşturma aşamasında dava açmaya gerek görülmeyebilir (takipsizlik kararı) diyoruz biz buna. Hakkınızda dava açılması için dosyanızın tamamlanarak ilgili hakimliğe gönderilmesi gerekir bundan sonra hakkınızda dava açılmış olur. Dava açıldığı taktirde E-Devlet üzerinden ve diğer kanallardan size ulaşılarak bilgi verilir. :)