-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İçerik Editörü
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Merhaba, yaklaşık 2 saat önce aracıma arkadan vurdular, polis ekipleri geldi ve karşı tarafı %100 suçlu buldu. Aracımın arka tamponunda, bagaj kapağında orta dereceli maddi hasar mevcut. Ayrıca, aracım 2012 model golf 6 gti. Aracımın şuan ki piyasa değeri 150 bin lira kadar.
Asıl konuya gelecek olursak; karşı taraf, direk sigorta üzerinden yararlanmayı düşünüyor, yani sigortadan aracımı yaptıracak. Fakat, benim aracımın ciddi derecede hasar kaydı çıkıyor. Servis de ki arkadaşıma sordum, 30 bin lira kadar bir hasar kaydı çıkartıyorlar.
Karşı tarafa sanayide yaptırmayı ve cebinden para çıkarmasını söyledim, sigorta dururken neden cebimden para vereyim diyor. Düşününce tabii ki haklı ama %100 suçlu ve aracımın piyasa değeri normal motorların piyasa değerine düşüyor.
Ben de bir avukat dostuma karşı tarafı mahkemeye versem ve hasar kaydı çıkarmadan sanayide yaptırsam diye sordum, mahkeme kesinlikle suçsuz tarafı haklı bulacaktır, dedi.
Eğer burda da avukat arkadaşlar varsa yukarıdaki soruyu merak ediyorum daha doğrusu öğrenmek istiyorum. Şimdiden tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
Hocam adam neden cebinden para versin ki? Sigortası yaptırıyorken. Siz tanıdık usta bulup arabayı ona bırakıp yaptırtın onlar sigortadan masrafın dışında birşey almasın. Bir kez böyle yapmıştık biz.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Wordpress/Php/React/Laravel/Codeigniter/Woocommerce işleriniz için Pm atınız.
www.tayfunguler.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Allah başka kaza bela göstermesin. Geçmiş olsun kardeş
1 kişi bu mesajı beğendi.
TeknoBloGG.com - Blog, Teknoloji Haberleri ve Gündeme Dair Haberler
cooper
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Müh. öğrencisi
-
-
Ad Soyad
E** F**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Kazaya göre değişir ama özelden fotoğraf atarsan tavsiye verebilirim servis yada özelde yaptır diye. VW marka araçlarının içini dışın yağını suyunu bilen birisi olarak bazen en iyi özel serviste de yapılsa yetkili serviste yapılmış kadar olmuyor.
Ayrıca; değer kaybı talep edilir. Aracının kaybettiği değerin miktarı kadar alabilirsin.
kramper
<?php echo "hi world!" ?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım & SEO
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
cebinden karşılasan bile satacağın insana bu durumu anlatman gerekecektir plakanda kaza gözükmese bile yoksa **************lığa girer.
bunun yanında zaten bu devirde ekspere sokmadan araç alan kalmadı. ortaya çıkar illaki.