lostyazilim
tr.link

Kaza Yaptım, (Bilgisi olan var mı?)

37 Mesajlar 3.977 Okunma
lstbozum
tr.link

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3536
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)
ermaneray Karşı tarafın sigortası olmasa ne olacak ki. Gidiyorsun dilekçe veriyorsun tutanakla birlikte. Devlet karşılıyor. Sen zaten sigortanı yaptırmışsın.

Aracın bedeli tamponla inmez. Eğer kaportada ciddi ezikler var ise o zaman değer düşüm ücretini karşı tarafın sigortası size öder. (Sigorta yoksa devlet gene karşılıyor senin sigortan olması yeterli.)

Siz kimse ile muhatap olmuyorsunuz. Her şeyi sigorta yapıyor. Yeter ki dilekçe experin eline ulaşsın.
bekirbulut

kişi bu mesajı beğendi.

cagdaskorkmaz.com.tr
wmaraci
reklam

bekirbulut bekirbulut AdSense, Blogger Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek İçerik Editörü
  • Konum Yozgat
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 2316
  • Beğeniler 384 / 1212
  • Ticaret 17, (%100)

Korkmaz adlı üyeden alıntı

Tampon kaç para hocam. 500-1000 tl arasında. Bize motor çarptı arkadan. Serviste yaptırdık. Arabaya nasıl kıyıp sanayiye veriyorsunuz ki.

1000 tl hasar kayıtları birşey değil. Yineden siz bilir siniz.

Servis bu kadar ücrete yapıyor:

Bugün, Ahlatçı'dan 3000 TL'ye arka tampon siparişi verdim hocam. 700 TL'de bagaj kapağında oluşan ezikler ve çizikler için gidecek.

ermaneray ermaneray proje danışmanlığı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek satınalma/proje danışmanlık
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 2627
  • Beğeniler 77 / 644
  • Ticaret 12, (%100)

Korkmaz adlı üyeden alıntı

ermaneray Karşı tarafın sigortası olmasa ne olacak ki. Gidiyorsun dilekçe veriyorsun tutanakla birlikte. Devlet karşılıyor. Sen zaten sigortanı yaptırmışsın.

Aracın bedeli tamponla inmez. Eğer kaportada ciddi ezikler var ise o zaman değer düşüm ücretini karşı tarafın sigortası size öder. (Sigorta yoksa devlet gene karşılıyor senin sigortan olması yeterli.)

Siz kimse ile muhatap olmuyorsunuz. Her şeyi sigorta yapıyor. Yeter ki dilekçe experin eline ulaşsın.

güvence hesabında istisnai durumlar söz konusu.
kendi kaskondan yapıp akabinde mahkeme yoluna giden çok fazla dosya var memlekette :)

o nedenle sigortasız araç ile kaza oldu mu size vurdu mu kesinlikle trafik polisi çağrılmalı biten sigorta şirketi aranmalı kendi sigorta şirketin aranmalı çünkü sigorta şirketleri arasında bile bazı anlaşmalar var karşılamayabiliyor sigortasız durumlarda.

• Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3536
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)
ermaneray

Başımıza geldi. Tır çarptı. Sigortası bitmişti. Tutanak tutup dilekçe doldurduk. Devlet karşıladı.

Zaten siz aracınızı onarım için verdiğiniz exper gelip tutanak ve fotoğrafları alıyor. İnceleniyor. Eğer kusur sizde ise servis veya tamirci arayıp hasarı sizin ödemeniz gerekiyor diye söylüyorlar.

Servisler çoğu zaman onarımı Kaskodan yapar. Kasko trafik sigortasından parayı alır.

cagdaskorkmaz.com.tr
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3536
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)

bekirbulut adlı üyeden alıntı

Bugün, Ahlatçı'dan 3000 TL'ye arka tampon siparişi verdim hocam. 700 TL'de bagaj kapağında oluşan ezikler ve çizikler için gidecek.

Hocam siz çok yanlış yol izliyorsunuz. Auto King, RS Garage var. Niye direk sıfır aldınız. 500 tl ye sıfırdan iyi yapıyorlar.

O arabanı tamponuna 3.000 tl çok fazla. Ben plastik enjeksiyon kalıpları tasarlıyorum. Audi Q8,A3,A4,S5,S4,S3 (Türkiye de olmayan özel seri panjurlar) gibi markalara direk çalışarak kalıp yapıyoruz. Baskı alıyoruz. Bir ön ızgara 50 € gibi paraya toplanıyor.

cagdaskorkmaz.com.tr

bekirbulut bekirbulut AdSense, Blogger Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek İçerik Editörü
  • Konum Yozgat
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 2316
  • Beğeniler 384 / 1212
  • Ticaret 17, (%100)
Korkmaz AutoKing’de yaptırıyorum arabayı, tampon düzelicek gibi değil. Tamponun içinde ki elektronik aksam patlamış. Karşı taraf da sıfır getirmeyi kabul etti.

BHA BHA bhamedya.com Kullanıcı
  • Üyelik 23.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Aşçı, Makale Yazarı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1400
  • Beğeniler 460 / 461
  • Ticaret 20, (%100)

HuseyinAKKUS adlı üyeden alıntı

Golf arabanin 150 bin ettiginede sasirdim dogrusu

Niye şaşırıyorsunuz ki? Dolar ortada değil mi sizce de?

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al