-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
P** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar Merhaba,
2 gün önce cloudflare geçmiş bulunuyorum.Ayarlamaları stardart yaptım '' wpmavi' sitesinden gördüğüm kadarıyla sorunsuz gerçekleşti.Ayrıca kendi özel ssl olduğu için sadece ayarlarıda onu değiştirdim. Sorunum ise name servelar yönlendi site açılıyor.Fakat garip bir şekilde bir kere wp admin panelinden girersem o tarayıcıdan hiç bir şekilde siteyi açamıyorum.Cache sıfırlayınca anca gidiyor.Yani admin panelinde bir kere girdinmi normal artık siteyi acamıyosun.Ama siteyi girmek için '' wp admin Panel '' hariç olan ya gizli sekme yada chromenin cachesini sıfırlayıp girmek. Yada başka bir tarayıcı opera vs gibi kullanıp bakmak.İlk defa böyle birşeyle karşılaştım.Ayrıca cache olarak litespeed kullanıyorum ondada herhanği bir hatayla karşılaşmadım ama cacheyi litespeedten sıfırlayınca 1-2 saat site hiç bir yerden açılmıyor sonra ise kendinden geliyor. Daha 2 gün oldu zamanla düzelirse bişey yapmayacağım.
Hatta şuan en ufak değişiklik yaptıgımda örneğin geçmiş bir yazıda site komple gitti gizli pencereden bile girilmiyor.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Ayarlarınız da sorun olabilir fakat 2 tane sitemde cloudflare kullanıyorum hiç bir problem yok büyük bir ihtimalle litespeed cache ayarlarınız da sorun var.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
P** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hernagi bir özel ayar yapmadım. ne yapmak gerek ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Litespeed cache menüsünde cloudflare ayarı var onu girmeniz gerekli.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Böyle bir sorun olmaması gerekiyor. Ayarlarla ilgili olduğunu sanmıyorum. Sertifika sorunu olmuş olabilir. Bazı anti-virüsler programları, girdiğiniz sitelerin sertifikalarını filtresi dahilinde kendi sertifikalarıyla değiştiriyor. Böylece SSL sorunu çıkıyor ortaya ve o cihazdan siteye erişilemiyor. Mobil cihazdan veya farklı bir bilgisayardan denediğinizde aynı sorun görünüyor mu?
Ayrıca Cloudflare 'ın Caching menüsüne girip '' Purge Everything '' 'e tıklayarak cache temizliği yaptınız mı?
1 kişi bu mesajı beğendi.