Site adresi: PM İsteyin, Eğer gerçekten alıcı değilseniz ve sadece meraktan soracaksanız hiç sormayın.
Site için istenen fiyat: 450TL (pazarlık payı az da olsa vardır)
Sitenin aylık getirisi: Reklam Eklenmedi
Sitenin açılış tarihi: 28.04.2018 - Siteye 11 Gün önce bazı sebeplerden dolayı 301 yönlendirmesi yapıldı.
Kategori, sitenin içeriği nedir: Film & Dizi
Günlük hit sayısı: bazen 450, bazen 650 arasında, son günlerde 700
Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %85 google - %03 yandex - %02 bing - %10 Sosyal Medya(değişken) )
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Eski domain yaşı 5 ay, yeni domain şuan 11 günlük.
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Sınırlama yok, site domaini ve dosyaları devredilecek.
Hosting dahil midir: 1 ay idare edebilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız lisans
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: herhangi bir telif hakkı vb bulunmuyor.
Sitede şu anda 320 kadar film, 100 kadar da farklı dizilerin bölümleri vardır.
Şuan kullandığı teması bütün cihazlara uyumludur ve bir çok farklı renk seçeneği olan bu tema sektörde toplasanız 5 siteden fazlasında yoktur, aynı özel tema yaptırmış gibi temayı kullanıyorsunuz. Ayrıca temanın kendi film botu var ve seçtiğiniz tüm sitelerden sorunsuz seçiyorsunuz, bot patlarsa çektiğiniz site yerine başka bir siteyi eklerseniz aynı şekilde çekebiliyor.
Arkadaşlar hepinize merehaba, göznuru gibi baktığım sitemi satıyorum. Acil olmasa siteme devam edecektim fakat durum ve şartlar bunu gerektiriyor. Eski domaini aldığımda sitede herhangi bir sorun yoktu fakat o domain yıllar önce alınmış ve o domaine küçük bir backlink çalışması yaptırılmış, site de yıllar sonra aktif olunca ilk ayın sonunda etki göstermeye başladı. Sitemi açtığımda keremiyav4 teması ile başladım ve daha ilk 50 film olduğunda 3. haftasıydı ve günlük 500 ile 800 arası hiti vardı. Daha sonradan dediğim gibi bu eski çalışma etki göstermiş, bağlantıları reddettim fakat pek işe yaramamıştı. Bir kaç ay daha devam ettim ve en sonunda 301 yönlendirmesi yapmaya karar verdim.
Siteme 301 yönlendirmesini atmadan önce günlük hit 100 ile 350 arasında seyir ederken 301 attığım günden itibaren hızla yükseliyor, hiçbir anahtar kelimede link alınmamıştır siteye, eğer anahtar kelime kategorilerde tanıtım yazıları ve footer link alınırsa şuanki durumundan dolayı çok hızlı bir şekilde yükselecektir.
Daha önceden bir yere borcum vardı ve eksiğim var, gerçekten ihtiyacım olmasaydı kendini toparlamaya başlayan sitemi satmaz içerik girip sitem için dış seo çalışmaları başlatırdım. Eğer sitemi 1 ay içerisinde satamazsam ilanı kaldırıp devam etmeyi düşünüyorum.
sitenin 301 atılmadan önce ve atıldıktan sonra 11 günlük hit raporu: https://prnt.sc/kq9zuq
Ayrıca elimde başka bir sitenin 5 bin bot beğenili sayfası var. Eğer siteyi alan olursa isteğe göre yanında ücretsiz verebilirim. Atılan gönderiler 200 kişiye kadar erişiyor sadece.
Konuyu tekrardan düzenliyorum, Sitede filmlerin partları için kırık link kontrol eden eklenti var, özel yazdırılmış bir eklentidir. Ayrıca temada bot var, temanın botu olduğundan sınırsız lisans ve patlama durumu yok. Yanında 5k beğenisi olan facebook sayfası ve instagram sayfasını veriyorum.
Eğer gerçekten alıcı değilseniz ve sadece meraktan soracaksanız hiç sormayın.