-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Denizci
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ortak arayışı devam etmekte..
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Denizci
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ortak arayışı devam etmekte...
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Zamanında android kullanan birisi olarak, bu gibi rom işlerimi xda'dan hallediyordum. Herhangi başka bir siteden de hiç rom indirmedim, sanırım indirmem de. Bu yüzden forum yapacaksanız, xda mantığında ilerlemeniz gerektiğini düşünüyorum ki, bu da MyBB ile olacak iş değil. Forumu yalnızca soru-cevap, üyelerin kendi romlarını paylaşım yapacağı bir yer olarak kalsın. Siz ise bir blog halinde, belki bir portal, belki bir indirme sayfaları şeklinde ilerlemeniz sizin için daha iyi olacaktır.
İnsanlar foruma girip uzun uzadıya aramaya üşenir, şahsen benim için böyle. Ayrıca forumların arama sistemini hiç sevmem. Bu yüzden romlara hızlı bir şekilde ulaşabileceği bir blog veya portal, soru-cevap, yardım yapabileceği forum konuları yapabilirsiniz.
Benim düşüncelerim bu yönde, bir tek forum olarak ilerlemeniz zor olabilir. Güzel bir ekiple bu mantıkta ilerlerseniz Türkiye'de tek olabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Denizci
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ortak arayışım devam etmekte..
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Anladğım kadarıyla Android ağırlıklı olacaktır. XDA Forums gibi olur umarım. Piyasada sağlam Android portalları yok malesef yabancı kaynakla uğraşmak istemiyor kimse, Android cihazlarına custom rom, stock rom, root işlemleri için güzel bir portal olabilir bence. Ayrıca diğer Android içerikleri ile de süslenebilir. Yabancı kaynaklı bazı birçok rom mevcut Türkiye'de de bu romların net kaynağı yok buna öncü olabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Denizci
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yeni domain aldım, ortak arayışım devam etmekte..